Артист балету Олександр Стоянов підтвердив факт розлучення з Катериною Кухар: “Матір моїх дітей”

Першою на негаразди в сімейному житті натякнула балерина Катерина Кухар. Згодом її слова підтвердив й Олександр Стоянов. Сталося це після звинувачень на адресу артиста балету.

Балерина Христина Шишпор звинуватила колег, що продовжують ставити танці під російську музику, хоча Національний театр опери відмовився від використання композиторів-росіян.

І хоча імен балерина не назвала, всі втямили, що це стосується Олександра Стоянова. Сам артист хоча й підтвердив постановку “Лебединого озера” Петра Чайковського у Німеччині, відмів звинувачення у просуванні “руского міра”.

Олександр Стоянов натякнув на розлучення з Катериною Кухар

Виправдовуючись, Стоянов записав відеозвернення, сповістивши, що з Катериною Кухар у них постійно виникає дискусія щодо виконання українськими артистами “Лебединого озера”. От тільки назвав балерину не дружиною, а… “матір’ю своїх дітей”, опосередковано підтвердивши розлад у зірковому сімействі.

Олександр Стоянов натякнув на розлучення з Катериною Кухар

Катерина з Олександром познайомилися в хореографічному училищі. Катя вже була зіркою, а першокурсника Сашка поставили до неї у пару. Невдовзі вони почали зустрічатися, а за кілька років розписалися.

Наприкінці 2018 року пара зіграла весілля в Америці. Ще за рік влаштували шлюбну церемонію просто на паркеті шоу “Танці з зірками”, де Кухар перебувала в журі. У артистів двоє дітей – Тимур та Настя. У старшого сина Катерини інший батько, але Олександр виховував хлопчика як свого.

Олександр Стоянов натякнув на розлучення з Катериною Кухар

Катерина теж прямо не розповідала про розлучення. Натомість змінивши зачіску, натякнула, що в особистому житті відбулися зміни. Кухар хвалилася в мережі гарним букетом білих квітів від невідомого шанувальника. Та головним аргументом, що переконав фоловерів в розлученні балетної пари, стала відписка Стоянова та Кухар від Інстаграму одне одного.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.