Ігор Кондратюк не любить Козловського, а Влада Яму за втечу в США виправдовує: “Він сімейна людина”

Відомий український продюсер і шоумен Ігор Кондратюк чесно зізнався, чому підтримує Влада Яму у його рішенні переїхати жити до США після початку повномасштабної війни.

У новому інтерв’ю для українського видання “Обозреватель” відомий продюсер і шоумен Ігор Кондратюк висловився про популярного хореографа й танцівника Влада Яму. Знаменитість зізнався, що не може засуджувати його чи висловлюватись про його майбутнє. Втім, шоумен натякнув на те, що йому навряд чи вдасться відновити кар’єру в рідній країні. Так само Ігор Кондратюк назвав причину, з якої не може засуджувати зірку.

Кондратюк підтримує Яму

На думку Кондратюка, Влад Яма, переїхавши разом із сином і дружиною за кордон, не зміг залишити їх одних. Знаменитість висловився про те, що насправді він піклується про свою родину, адже є “сімейною людиною”. Разом із тим, запевнив у коментарі для журналістів продюсер, у військових на фронті є повне право засуджувати знаменитого танцівника.

Відомий продюсер Ігор Кондратюк неочікувано підтримав Влада Яму у рішенні переїхати до США
Відомий продюсер Ігор Кондратюк неочікувано підтримав Влада Яму у рішенні переїхати до США

Ігор Кондратюк зізнався, що часто отримує запитання про те, як ставиться до хореографа. Втім, поставив відомий український продюсер крапку в цій темі, він не може відповідати за інших людей. Своєю чергою, запевнив шоумен, він може лише зробити особисті висновки та з’ясувати для себе, як ставиться до тих чи інших артистів надалі.

Відомий продюсер Ігор Кондратюк неочікувано підтримав Влада Яму у рішенні переїхати до США
Відомий продюсер Ігор Кондратюк неочікувано підтримав Влада Яму у рішенні переїхати до США

Разом із тим, не забув Ігор Кондратюк висловитись і про Віталія Козловського, з яким давно має професійний конфлікт, який переріс в особистий. Продюсер пригадав, що президент України вручив артистові орден, хоча 2016 року співак виступав у москві та запевняв, що йому байдуже, чий Крим та під патронатом якої країни перебуває.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".