Знову поновлюються чвари: Кондратюк підозрює, що Козловський більше не служить, бо перестав сплачувати борг

Подібні конфлікти не рідкість у шоу-бізнесі, адже робота з продюсерами, контрактні зобов'язання та фінансові угоди часто стають причиною розбіжностей між артистами і їхніми менеджерами.

Понад 10 років триває гучний конфлікт між продюсером Ігорем Кондратюком та його колишнім підопічним співаком Віталієм Козловським.

Сварка без кінця та краю

Нагадаємо, що після припинення співпраці, Кондратюк звинуватив Козловського та подав на нього до суду з приводу порушення авторських прав. Суд підтвердив правоту Кондратюка й присудив Козловському  сплатити продюсеру суму десь в три мільйони гривень. За словами виконавця, він вже сплатив один мільйон, але пан Ігор це заперечує і стверджує, що співак сплатив йому лише близько 43 тисяч гривень.

Після того як на початку літа 2023 року Віталія мобілізували в армію і він вступив до бригади Національної гвардії України “Рубіж”, брав участь у військових операціях на сході країни, чвари між ним та продюсером на деякий час припинилися, але зараз спалахнули з новою силою.

Приводом стало те, що у листопаді Козловський перевівся в інший підрозділ і зараз служить у Києві. Втім Ігор Васильович висловив підозру, що це не правда, бо гроші більше Віталієм не сплачуються, а значить зарплата військового йому не нараховується, отже, висновок: боржник більше не проходить службу.

Кондратюк підозрює, що Козловський більше не служить. Скриншот фото з Мережі

Віталій у відповідь на сторінці в інстаграмі висловився смайликом та словом, яке відображає втому від претензій колишнього опікуна.

Важко оцінити, яка сторона права, а яка маніпулює свідомістю широкого загалу, але час обов’язково все розставить по своїх місцях і рано чи пізно конфлікт буде урегульованим.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.