Вихід Ірини Горової у спідньому скасовується: продюсерка не програла парі Аніті Луценко щодо схуднення

Ірина Горова та фітнес-тренерка Аніта Луценко уклали парі. Продюсерка мала за 8 тижнів скинути 4 кг. Якби не досягла таких результатів, фітнес-тренерка мала показати знаменитість у спідньому.

Аніта Луценко сповістила про наслідки спору з Іриною Горовою. Тренерка ретельно відстежувала етапи схуднення Ірини Горової. Процес відбувався під її суворим контролем. Аніта залишилася неабияк вдоволена результатом – мінус 6 кг, похваливши підопічну:

“Зробити тренування регулярною рутиною, встати на руки догори дриґом вперше, відпрацювати техніку, вдягнути улюблену сукню і бути в ній super-hot”.

Подружки ще в листопаді минулого року забилися об заклад. 39-річна Аніта вимагала, щоб 46-річна Ірина скинула 4 кг. Оскільки колишня дружина Потапа виконала завдання з випередженням у 2 кілограми, Луценко не вдалося потішити фанів пікантною світлиною продюсерки.

Ірина Горова виграла парі в Аніти Луценко

Луценко показала в Інстаграмі, як проводилися заняття з Горовою. Ірина переживала, що оточення, почувши про умови спору, почне її спеціально відгодовувати, аби тільки потішитися знаменитістю без сукні.

Ірина Горова виграла парі в Аніти Луценко

Досягти подібних результатів було непросто. Довелося розпрощатися з хлібчиком. Та найважче було залишити себе без бокала вина на вечерю. Аніта порадила тоді подрузі випити літр води, а вже потім потішити себе хмільним виноградним напоєм.

Ірина Горова виграла парі в Аніти Луценко

Це не перше схуднення Ірини Горової. Кілька років тому жінка вже позбувалася зайвих кілограмів. Тоді теж категорично відмовлялася від алкоголю, солодощів, смажених страв та швидкоїжі.

Горова надзвичайно вдоволена отриманим результатом. Тепер вона має вагу 57,1 кг. Тож й сама може не соромитися показатися на люди в білизні. Наступним етапом продюсерка ставить за мету зробити гарний прес.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.