Екс-“Холостяк” Макс Михайлюк вдруге став батьком і показав новонародженого малюка: зовсім крихітний (Фото)

Герой 10-го сезону романтичного шоу "Холостяк" Макс Михайлюк вдруге став татом. Тепер він батько не лише для дівчинки, а й для маленького хлопчика.

Цією радісною новиною поділилася дружина Михайлюка Даша Хлистун у своєму Інстаграм-блозі. Жінка опублікувала кілька фотографій з пологового будинку, де показала, як її чоловік і донечка “знайомляться” з новонародженим малюком. У зіркової пари народився хлопчик. Ім’я дитини вони наразі тримають у секреті. Відомо, що хлопчик народився ще 6-го лютого.

На знімках, які Даша Хлистун оприлюднила у Мережі,  Макс тримав на руках крихітного синочка і годував його з пляшечки. В цей час старша донька уважно дивилася на братика.

Екс-Холостяк Макс Михайлюк вдруге став батьком і показав новонародженого малюка
Екс-Холостяк Макс Михайлюк вдруге став батьком і показав новонародженого малюка

Відомо, що зараз Макс Михайлюк і Даша Хлистун живуть в США, саме там і проходили пологи. Зіркова пара вже виховує 3-річну доньку Аріану.

Нагадаємо, Макс Михайлюк брав участь у 10-му сезоні романтичного шоу “Холостяк” на телеканалі СТБ. Чоловік родом з Одеси та вже багато років він живе на 2 країни: Україну та США. Михайлюк – успішний пілот і в Америці він має власну авіашколу. У фіналі шоу “Холостяк” Макс Михайлюк обрав гімнастку Дашу Ульянову та ця пара не склалася. У пост-шоу “Холостяка” Ульянова заявила, що не змогла будувати стосунки з Максом, адже дізналася, що він під час зйомок мав інтимні відносини з однією із учасниць.

Незважаючи на те, що на “Холостяку” Михайлюк так і не знайшов своє щастя, вже через кілька місяців після завершення шоу чоловік представ публіці свою кохану жінку – модель Дашу Хлистун.

Макс Михайлюк та Даша Хлистун розсекретили стать дитини
Екс-Холостяк Макс Михайлюк вдруге став батьком і показав новонародженого малюка

Їхні стосунки розвивалися дуже швидко. За кілька місяців стосунків пара одружилася, а згодом стало відомо, що Хлистун вагітна. В квітні 2021 року Макс Михайлюк вперше став батьком. Його дружина Даша Хлистун народила дівчинку, яку назвали Аріаною. 6 лютого 2024 року зіркова пара стали батьками вдруге.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.