Відкрилися сенсаційні таємниці особистого життя Олі Фреймут: тримати в секреті почуття до Притули не вийшло

Карколомна українська блондинка та журналістка Ольга Фреймут не один рік співпрацювала з актором та ведучим популярних шоу – Сергієм Притулою. Якими таємницями обросли стосунки зірок?

Оля Фреймут та Сергій Притула – яскраві представники українського шоу-бізнесу, які не лише вражають своїми талантами на телекранах, але й був період, коли колеги знаходили час для підтримки один одного в особистих справах. Їхнє дружнє ставлення до життя, гумор і взаємна повага стали основою для народження серед фанатів численних пліток та здогадок про їхні стосунки. Фанати припускали, чи немає між знаменитостями любовних флюїдів та іскри пристрасті?

Сергій Притула розповів про своє спілкування з Ольгою Фреймут
Сергій Притула розповів про своє спілкування з Ольгою Фреймут

Сергій Притула був ведучим відомого шоу “Хто зверху?”, а ділила с ним сцену яскрава та бешкетна Оля. Знаменитості були не просто партерами по проєкту, колегами та співведучими, глядачі безперечно помічати особливий вайб між зірками.

Ольга Фреймут не втримала в секреті подробиці стосунків з Притулою
Ольга Фреймут не втримала в секреті подробиці стосунків з Притулою

Хоча Оля та Сергій ніколи не називали себе парою в романтичному розумінні та спростовували припущення фанатів, але їхні стосунки сягали глибше, ніж просто дружба чи професійне спілкування. Вони здавалися найвірнішими союзниками, які здатні підтримати один одного в будь-яких ситуаціях.

Проте “недовго музика грала” та яскраві знаменитості розсварилися ледь не вщент. Не пояснюючи причини Фреймут покинула Новий канал та Притулу. Ведучий залишився без партнерки та з повним нерозумінням того, що відбувається.

Стали відомі подробиці стосунків Олі Фреймут та Сергія Притули
Стали відомі подробиці стосунків Олі Фреймут та Сергія Притули

Здавалося, що це повинно поставити крапку у взаєминах колег, але Сергій все ж намагався помиритися з подругою по сцені. Але пані Оля, переслідуючи невідомі цілі, виклала у мережу уривок відео, в якому її колишній співведучий наче страждає від нерозділеного кохання до неї. Ця подія підірвала довіру Притули до Фреймут і актор припинив будь-яке спілкування з Ольгою.

Уважні фанати зауважили, що подібна маніпуляція може мати серйозні наслідки для обох сторін та заплямити репутацію. Окрім того, що такий вчинок сприйнявся публікою як недостойний та непрофесійний, це також назавжди пошкодило взаємини між Фреймут та Притулою, які раніше вважалися не тільки близькими колегами, а й надійними друзями.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".