“Проміняв друга і однодумця на Дорофєєву”: реакція публіки на розлучення Кацуріна, яке вплинуло і на Дантеса

Серед шанувальників вже не перший рік не вщухають обговорення навколо гучного розлучення ресторатора Михайла Кацуріна та його нової обраниці – Наді Дорофєєвої. Невже знаменитості таки помилилися?

Вже другий рік поспіль не вщухають обговорення навколо розлучення двох зіркових пар, відомих рестораторів Міші та Даші Кацуріних, а також їх друзів, співачки Наді Дорофєєвої та Дантеса. Прихильники й досі розчулені такими новинами та не припиняють дискусії стосовно рішення зірок.

Фанати розчулені розлученням Дантеса та Дорофєєвої
Фанати розчулені розлученням Дантеса та Дорофєєвої

Міша та Даша за роки сімейного життя відкрили не один спільний бізнес, а саме ресторани із зарубіжною кухнею. Колишнє подружжя разом подорожували світом і привозили іноземних шефів в Україну. Їхні заклади представляють східну кухню, привносячи в київський гастрономічний світ нові смаки та враження.

Міша Кацурін відомий як молодий гастрономічний ентузіаст, завжди прагнув дарувати своїм гостям нові враження та незабутні смаки. А спільно з Дашею вони створили чарівні заклади, де кожен може насолодитися витонченими стравами східної кухні та неперевершеним обслуговуванням.

Міша Кацурін проміняв дружину-однодумця на Дорофєєву
Міша Кацурін проміняв дружину-однодумця на Дорофєєву

Влітку 2022 року яскраве подружжя рестораторів повідомило про своє розлучення, чим викликало розчарування прихильників. На ютуб-каналі “FEDORIV VLOG” Даша та Михайло, коли були ще разом, розповідали подробиці щодо відкриття одного з ресторанів. Шанувальники й досі пишуть коментарі стосовно розриву стосунків пари.

“Проміняв такого друга та однодумця на Дорофєєву. Дантес допоміг їй стати тим, хто є підтримкою і любов’ю, дружина Кацуріна допомогла йому. Не факт, що такі люди взагалі можуть ужитися з подібним собі, якщо звикли більше брати. Хорошими були сім’ї”, – написав глядач.

Міша Кацурін проміняв дружину-однодумця на Дорофєєву
Міша Кацурін проміняв дружину-однодумця на Дорофєєву

Проте колишнє подружжя довго не сумували на одинці. Через рік Міша Кацурін одружився з попспівачкою Надею Дорофєєвою, а Даша завела роман з колишнім чоловіком артистки – Володимиром Дантесом.

Володимир Дантес замилував кадрами з Дашею Кацуріною
Володимир Дантес замилував кадрами з Дашею Кацуріною

Варто зазначити, що вибір нової партнерки, Дорофєєвої, викликало багато питань та обговорення серед фанатів. Ця молода та талановита артистка вже здобула популярність у світі шоу-бізнесу. Чи можливо, що Міша бачить у ній нові перспективи та ідеї?

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.