“У нашій сім’ї поповнення”: нова дівчина Мурата Налчаджиоглу вразила заявою і показала маля (Фото)

Бізнесмен Мурат Налчаджиоглу почав жити разом зі своєю новою дівчиною Анастасією і зробив їй незвичайний подарунком. Дівчина похизувалася сюрпризом у своєму Інстаграм-блозі.

Український бізнесмен турецького походження та ексчоловік співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу ще не встиг офіційно розлучитися зі своєю другою дружиною Лілією Реус, як почав жити із новою дівчиною. Черговою обраницею Мурата стала дівчина на ім’я Анастасія. Їй 29 років, вона має сина від попередніх стосунків і час від часу підпрацьовує моделлю.

Мурат Налчаджиоглу розсекретив відносини з українською моделлю
Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу вразила заявою про поповнення у сім’ї

Анастасія і Мурат, не дивлячись на те, що зустрічаються всього кілька місяців, вже живуть разом і активно транслюють свої стосунки у соціальних мережах. На днях Анастасія у своєму Інстаграм-блозі заявила, що у їхній з Муратом сім’ї поповнення. Так, чоловік зробив сюрприз коханій і купив маленького песика.

 Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу вразила заявою про поповнення у сім'ї
Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу вразила заявою про поповнення у сім’ї

Я тебе дуже сильно коханою. Ти щодня мені показуєш, яким має бути чоловік, що кохає, якою має бути справжня сім’я

, – написала Анастасія, звертаючись до Мурата.

Нагадаємо, ще влітку минулого року Мурат Налчаджиоглу гуляв весілля з 27-річною Лілією Реус, з якою був заручений з 2021 року. Їхній шлюб тривав всього 4 місяці, після чого стало відомо про їхнє розставання. Ні Мурат, ні Лілія не давали офіційних коментарів щодо причин розлучення, та в Мережі подейкують, що бізнесмен зраджував своїй молодій дружині. В це легко повірити, адже відразу після новин про розставання з Реус, Мурат представив публіці нову жінку. Він називає її коханням всього його життя і навіть познайомив з донькою від Ані Лорак. Новорічну ніч Мурат зустрів з новою коханою у Дубаї, а, повернувшись в Україну, вони почали жити разом. В цей час вже колишня Мураа Лілія Реус відповляється коментувати поведінку екса. Та дівчина зізналася, що офіційно вони ще чоловік та дружина.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.