Осторонь не залишились: Руслана Лижичко, Камалія, Вакарчук та інші зірки, які подякували Валерію Залужному

У сучасній Україні навряд чи знайдеться людина, яка зможе сказати, що вона поза політикою. Так саме й наші зіркові виконавці бурхливо реагують на події й новини такого характеру.

Так, днями всі дізналися про звільнення з поста Головнокомандувача армією Валерія Залужного, авторитет якого не тільки серед військових неймовірно високий, а й взагалі серед всього українського народу.

Щира подяка генералу

Реакція широкого загалу на цю новину — різна, але є й те, що всіх об’єднує: щира вдячність пану генералу за те, що встояли, за те, що боремось, за те, що віримо у перемогу. Приблизно так реагують на це й багато хто з українського бомонду — й ті, хто став до лав захисників, і ті, хто допомагає й підтримує армію в тилу.

Дехто з них, як, наприклад, Тарас Тополя, Коля Серга, були особисто знайомі з паном Залужним і цим по праву пишаються. Вони викладають фото з ним, висловлюють слова величезної подяки.

Українські зірки подякували Валерію Залужному. Скриншот фото з Мережі

Такі зірки шоу-бізнесу як Святослав Вакарчук та Камалія також вирішили не стояти осторонь й за покликом серця зверталися з подякою до генерала й не стримували своїх емоцій.

З
Українські зірки подякували Валерію Залужному. Скриншот фото з Мережі

Руслана Лижичко пригадала, що під час Майдану у 2014 році зрозуміла, хто такі “воїни світла” й назвала Валерія Федоровича одним з таких воїнів. Вона написала:

“Ви дали нам впевненість у майбутньому, у перемозі Добра над злом, у перемозі Світла над темрявою”.

А ще співачка сказала, що вона має за честь народитися та жити в одній країні з такою видатною людиною.

Прихильники Руслани цілком підтримали виконавицю:

“Під кожним словом схиляю голову, дякуємо безмежно”,- пише один. “Кожне слово — на вагу золота”,- стверджує інший.

Відомий артист та виконавець однієї з головних ролей у серіалі “Спіймати Кайдаша” Тарас Цимбалюк з приводу відставки Залужного не приховував свого розчарування і висловився різко. Його підписники розділилися на тих, хто підтримав актора й тих, хто закликав не поспішати з висновками:”Не кричіть раніше часу! Спокійно, побачимо, заспокойтесь”.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.