Зарано розлучились? Дружина Меладзе натякнула на розрив і заговорила про поповнення: “Їдемо в пологовий”

Альбіна Джанабаєва натякнула на розлучення зі своїм чоловіком. Останнім часом подружжя перестало з'являтися разом, а згодом жінка видалила зі свого фотоблогу спільні фото.

Дружина співака Валерія Меладзе та колишня солістка групи “ВІА Гра”, Альбіна Джанабаєва, натякнула на розлучення з коханим. Таким моментом вона поділилась з підписниками на своїй сторінці в Instagram.

Навколо відомої пари давно ходять чутки про їхнє розлучення, але самі ж вони ніяк їх не коментують. На тлі цих розмов Альбіна Джанабаєва опублікувала нове фото з Валерієм. Подружжя показалось в машині, й жінка підкреслила, що вони кудись направляються, але куди саме — не розповіла. Проте вона звернулась до своїх прихильників, пропонуючи їм вгадати, куди ж вони їдуть і навела кілька варіантів відповідей на своє питання.

“Давайте разом виберемо підпис до фото: ми їдемо за продуктами, ми збираємося розлучатися, їдемо в пологовий будинок, їдемо в сусіднє село на дискотеку”, – пише дружина Валерія Меладзе.

Фанати Альбіни підхопили варіант про розлучення та зауважили, що пара давно не публікує спільних знімків. Крім того, багато спільних фотографій з чоловіком, у своєму фотоблозі, вона видалила. Також багатьом сподобалась версія про пологовий будинок. Однак більшість фоловерів пораділи, що пара разом і побажали їм щастя в романтичних стосунках.

До слова, наприкінці 2023 року російські ЗМІ писали про те, що подружжя розлучається після 9 років офіційного шлюбу. Вони припустили, що Валерій вже давно хоче покинути дружину, але вона його не відпускає, адже їй буде складно в матеріальному плані.

Дружина Меладзе натякнула на розрив і заговорила про поповнення
Дружина Меладзе натякнула на розрив і заговорила про поповнення

Нагадаємо, що разом Валерій та Альбіна вже протягом 20 років. Свої стосунки вони не спішили узаконювати. Подружжя виховує трьох спільних дітей. Офіційно одружилися вони після народження другої дитини. Також в артиста є троє доньок від попереднього шлюбу.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.