Відкрився секрет стрункості 44-річної ведучої Маші Єфросініної: одне яйце на сніданок і крапельниця на обід

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросініна показала фанатам струнку фігуру та розповіла як утримує осину талію. Проте дещо викликало у публіки занепокоєння.

Телеведуча, актриса та стильна ікона – Маша Єфросініна вражає публіку своєю енергією, талантом і карколомною зовнішністю, навіть у свої 44 роки. Вона є не тільки прикладом професійного успіху, але й символом здорового способу життя, активного підходу до тренувань та уважного ставлення до свого харчування.

Маша Єфросініна розкрила таємницю своєї стрункості
Маша Єфросініна розкрила таємницю своєї стрункості

Спостерігати, як Маша Єфросініна утримує свою осину талію в тонусі, може бути джерелом натхнення для багатьох її шанувальниць. Вона регулярно дотримується дієти, яка складається зі свіжих овочів, фруктів та білкових продуктів. Важливою частиною її раціону є також вода, яка допомагає зберегти шкіру гладкою та здоровою, а метаболізм — активним.

Крім правильного харчування, Маша активно займається спортом. Вона віддає перевагу різноманітним видам фізичної активності, таким як йога, пілатес, біг або стретчинг. Це допомагає їй підтримувати тонус м’язів, поліпшувати гнучкість та не набирати вагу.

Здавалося, що ведуча робить все так, як написано на сторінках підручника по дієтології та що тут могло б бути не так. Проте сьогодні фігура знаменитості викликає занепокоєння серед прихильників. Телеведуча завжди була символом здоров’я та краси, проте її  вигляд зараз часто викликає питання про її фізичний стан та добробут.

Маша Єфросиніна в 44 роки утримує осину талію
Маша Єфросиніна в 44 роки утримує осину талію

Можливо, це виникло через те, що Маша Єфросініна стала більш обізнаною з дієтами і тепер готує лише одне яйце на один прийом їжі. Або можливо, що здоров’я зірки послабло, адже чому інакше б вона використовувала крапельницю.

Телеведуча Маша Єфросініна готує собі одне яйце
Телеведуча Маша Єфросініна готує собі лише одне яйце

Прихильники не минають її увагою і цікавляться станом улюбленої телеведучої, проте сама зірка запевняє, що з нею все добре і вона відчуває себе комфортно. Марія продовжує активно брати участь у житті шоу-бізнесу та здійснює благодійну діяльність як безпосередньо, так і через свій власний проєкт “Фонд Маша”, який надає допомогу жінкам, що пережили різноманітні форми насильства.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.