Коханець-альфонс зрадниці Ані Лорак висловився про їхній роман: “Відстань, країна або мова – не перешкода”

Новий бойфренд-іноземець Ані Лорак Ісаак Віджраку вважає, що справжньому коханню не може стати на заваді, ні відстані, ні країна, де ти проживаєш, ні різна мова.

Відома співачка з українським корінням Ані Лорак протягом останніх 2-х років будує стосунки з іспанцем на ім’я Ісаак Віджраку. Це перший чоловік, якого представила співачка публіці після розлучення з турком Муратом Налчаджиоглу у 2019 році. Ані Лорак запевняє, що саме з Ісааком вперше відчула себе жінкою і зрозуміла, якими мають бути здорові відносини.

Коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку засвітився на сімейному святі і зайняв місце Мурата
Коханець-альфонс зрадниці Ані Лорак висловився про їхній роман

Цікаво, що Ісаак Віджраку – звичайний тренер з йоги та медитації. Чоловік не має великих статків та доходів, але це не завадило Ані Лорак у нього закохатися. Ісаак і Лорак будують стосунки на відстані: чоловік живе в Іспанії, а Лорак у росії. Закохані постійно їздять один до одного в гості, разом їздять у відпустки та наразі вони ще не з’їхали і не проживають разом.

Нещодавно Ісаак Віджраку у своєму Інстаграм-блозі опублікував кілька спільних знімків зі співачкою і висловився про їхні відносини. Так, на фото закохані позують обіймаючись. Ісаак цілує Лорак у губи. Очевидно, фото зроблене на світському заході, адже закохана парочка позує у вечірніх нарядах.

Коли кохання сильне, відстань, країна або мова – не перешкода, а запрошення в незвідане

, – підписав фото коханий Лорак.

Варто відзначити, що хоч Ісаак і Лорак не живуть разом, чоловік швидко знайшов спільну мову з донькою Ані Лорак від попереднього шлюбу. Чоловік має досвід спілкування з дітьми, адже сам двічі являється батьком. Так, у Ісаака є доросла донька і 3-річний син, якого він інколи забирає до себе. Про колишню дружина Віджраку, яка народила йому маленького спадкоємця, нічого не відомо. Та, шляхом нескладних математичних обчислень, стає зрозуміло, що Ісаак почав стосунки з Ані Лорак, коли його син був ще зовсім немовлям.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.