Єдиний син “зниклого” Олега Винника похвалився успіхами: як він виглядає, де живе та хто його матір

19-річний син Олега Винника показав свої професійні навички. Що відомо про єдиного спадкоємця українського співака — читайте в нашому матеріалі.

Протягом останніх двох років музикант Олег Винник нічого про себе не повідомляє та не з’являється в публічному просторі. Раніше члени фан-клубу артиста розповіли, що він виїхав за кордон через проблеми зі здоров’ям. Зараз виконавець перебуває у Німеччині, де проходить необхідний курс лікування.

За словами прихильників Винника, він активно займається благодійною діяльністю та заснував власний фонд “Вовчиця”, який допомагає українським воїнам, забезпечуючи їх автомобілями, теплим одягом та бронежилетами.

Син Олега Винника похвалився успіхами
Син Олега Винника похвалився успіхами

Відомо, що у співака є 19-річний син, якого звуть Юліан. Хлопець народився у Німеччині. Про свого сина він розповів у 2005 році в інтерв’ю німецьким ЗМІ. На той момент Олег працював актором у театрі, а свою музичну кар’єру розпочав трохи пізніше.

Син Олега Винника похвалився успіхами
Син Олега Винника похвалився успіхами

На сьогодні син Винника проживає в Північній Німеччині, де навчається в університеті та професійно займається плаванням. Хлопець активно бере участь у змаганнях та досягає високих результатів.

Інформація про Юліана опублікована на сайті спортклубу “Шарлоттенбург”, оскільки він є його учасником з 2016 року. Там можна побачити фотографії ймовірного сина Олега, але розгледіти його складно, адже спортсмен у гумовій шапочці та окулярах для плавання.

Син Олега Винника похвалився успіхами
Син Олега Винника похвалився успіхами

Чи часто Юліан відвідував Україну – невідомо. Зазначимо, що мати хлопця, бек-вокалістка Таюне, справжнє ім’я якої Таїсія Сватко, ніколи не розповідала про спільного з чоловіком сина. Ймовірно, виконавці не хотіли, щоб їхній єдиний син став публічною особою.

До слова, у 2018 році журналісти з’ясували що відома пара, Олег і Таїсія, одружена ще від студентських часів, проте подружжя старанно приховувало свої романтичні стосунки.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.