12-річна донька Ані Лорак показала, що їсть на обід, поки зіркова мама зайнята новим коханцем: мівіна і чай

12-річна донька Ані Лорак Софія опублікувала нове відео на своєму Ютуб-каналі, де показала, як проходить її день. Цікаво, що зіркової мами поряд з донькою не було.

Софія Налчаджиоглу – єдина донька співачки-зрадниці Ані Лорак, яка народилася в шлюбі артистки з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Зараз дівчинці 12 років і вона росте дуже творчою і харизматичною, як і її мама. Соня з дитинства прагне медійності і часто з’являється з Ані Лорак на різних світських заходах і навіть співала з нею на одній сцені. Кілька років назад дівчина активно вела свій Інстаграм-блог і хотіла стати популярною блогеркою, та через те, що користувачі Мережі активно хейтили дівчинку, її зіркова мама заборонила вести соціальні мережі.

12-річна донька Ані Лорак показала свою кімнату у московській квартирі
Як виглядає 12-річна донька Ані Лорак

Та нещодавно Соня вирішила вдруге спробувати себе в ролі блогера. На цей раз донька Лорак створила Ютуб-канал, куди час від часу публікує свіжі відео і показує свою повсякденну рутину. Так, на днях вийшло нове відео Соні, де вона показала, як починається її ранок і що вона робить після того, як повертається зі школи додому.

Так, у відео Соня показала, що готує собі на обід після школи. Дівчина запарила собі локшину швидкого приготування, додала туди гострі соуси і з’їла все це на камеру.

Донька Ані Лорак показала, що їсть на обід
Донька Ані Лорак показала, що їсть на обід

Також донька Лорак розповіла, що в школі з’їла сирну запіканку і чай, а вдома вона захотіла їсти саме локшину. При цьому дівчинка запевнила, що харчується так не щодня.

Варто відзначити, що 12-річна Софія очевидно обділена увагою мами. Ані Лорак всю себе присвячує кар’єрі, часто не буває вдома через гастролі. А зараз співачка будує стосунки з новим чоловіком – іспанцем Ісааком Віджраку, до якого регулярно їздить в гості і мандрує з ним по різним курортам світу. В цей час Софія знаходиться зі своєю нянею – дорослою жінкою, яка вже багато років працює у зірковій сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.