Ледве позбувшись однієї хвороби, Катерина Тишкевич відбула в США, щоб здолати іншу: як триває лікування

Катерині Тишкевич довелося несолодко. Через недбалість медиків в акторки розпочався сепсис, і вона втрапила до реанімації. Нині знаменитість проходить лікування в Америці.

Катерина Тишкевич мала проблеми зі здоров’ям давно. Страшенні головні болі мучили зірку безперестанку. Коли довелося випивати аж по 18 пігулок за день, а полегшення не наставало, жінка вирішила вдатися до інших методів лікування.

Катерина Тишкевич звернулася до американських лікарів

Лягла до психіатричної лікарні, щоб пройти курс лікування. Спочатку не втямила, чому на руці, де поставлений катетер для крапельниць, виникло запалення. Та згодом Катерині стало зле, підскочила температура, і її доправили до реанімації з діагнозом сепсис. Там вона перебувала цілих 10 днів.

Катерина Тишкевич звернулася до американських лікарів

Валентин Томусяк не їв і не спав, постійно перебуваючи поряд із дружиною. Він благав у мережі про допомогу, і шанувальники таланту акторської родини не підвели – скинулися грішми, тож невдовзі Тишкевич стало легше і її повернули у звичайну палату, а згодом і виписали з лікарні.

Але ж проблему усунуто не було – знаменитість продовжувала страждати на головний біль. Було вирішено, що поїде до США на консультацію, оскільки в Україні жінка випробувала вже всі наявні методи лікування.

Катерина Тишкевич звернулася до американських лікарів

Катерина виклала у Сторіз світлини з Техаського центру головного болю. Спеціалісти зробили МРТ та звернули увагу, що пацієнтка страждає на зміщення міжхребцевих дисків. Тож тепер доведеться носити бандаж на шиї, а ще робити спеціальні вправи.

Ще у дитинстві Тишкевич ставили діагноз ДЦП, але він не проявився. А з 20 років почалися проблеми з головним болем, який лікарі визначили як соматоформний. Вважали його наслідком післяпологової травми. Проте усі лікарські призначення не давали жодних результатів. Дійшло до того, що акторка не могла вести нормальний спосіб життя.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.