44-річна Маша Єфросиніна знайшла засіб від стресу: спочатку париться у бані, потім стрибає у крижане Дніпро

Маша Єфросиніна вирішила боротися зі стресом, яким наповнені будні, ще більшим стресом – спочатку ведуча розпарюється у лазні, а потім стрибає у холодне Дніпро.

Маша Єфросиніна частенько ділиться з підписниками Інстаграму своїми численними “ритуалами”. Для когось вони можуть видатися дивними, але для 44-річної ведучої це справжня буденність.

Головне – що таким чином дружина Тимура Хромаєва рятується від депресії та численних стресів останніх 2 років. Оскільки чоловік нині перебуває на фронті, діти – за кордоном, а песик помер, то суму в житті знаменитості нині вдосталь.

Маша Єфросиніна знімає стрес зануренням у Дніпро

Та вона всіляко намагається побороти цей неприємний стан, відволікаючи психіку різноманітними заходами, що дозволяють не втратити сили. Раніше стреси Маша знімала переглядом серіалів під теплою ковдрою.

Після 24 лютого 2022 року це вже не працює. Тож Єфросиніна вирішила діяти. По-перше, пішла на кухню й зготувала сніданок сама. По-друге, стала щодня гуляти, долаючи відстань у 10 тисяч кроків, вмикаючи у навушниках музику чи якийсь підкаст.

Маша Єфросиніна знімає стрес зануренням у Дніпро

Ще телеведуча щодня медитує. А тепер до списку корисних справ додала похід у лазню. Робить це регулярно раз на тиждень. Париться так, щоб “стара шкіра злізла, а нова окрилювала”.

А після такої розпарки Маша знаходить у собі сміливість зануритися у Дніпро. Навіть лютий за вікном не зупиняє цю відчайдушну жінку й температура повітря в +1°C. Опинившись у крижаній воді, здається, що вона не менше мінус 100 градусів.

Натомість після виходу з річки по тілу розливається жадане тепло, і всі негаразди миттю відходять на задній план. Єфросиніна алкоголь не вживає, тому розслабитися за келихом вина не може. Натомість обрала для себе ось такий нестандартний спосіб зняття стресу.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.