49-річна ексдружина мера Кличка Наталія Єгорова розпочала модельну кар’єру у Німеччині: ніколи не пізно

Колишня дружина боксера і мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова після розлучення почала нове життя і підписала контракт з модельним агентством у 49 років.

Про розлучення Віталія Кличка і Наталії Єгорової стало відомо восени 2022 року. Зіркове подружжя прожили у шлюбі понад 25 років і мають трьох спільних, дорослих дітей. Хоча офіційне розлучення відбулося трішки більше року назад, та насправді Віталій і Наталія не жили разом вже багато років. Поки Кличко будував політичну кар’єру в Україні, Наталія жила у Німеччині. З роками між подружжям зник той зв’язок, який був раніше, у кожного почалося своє життя. Саме тому, Кличко і Єгорова вирішили офіційно розірвати стосунки, залишившись при цьому близькими друзями.

Як виглядала Наталія Єгорова, коли перебувала у шлюбі з Віталієм Кличком
49-річна ексдружина мера Кличка Наталія Єгорова розпочала модельну кар’єру

Після розлучення з Кличком Наталія Єгорова у своєму Інстаграм-блозі написала, що почне нове життя, в якому обіцяє бути щасливою і реалізованою. Жінка стримала свою обіцянку. Вона помітно розцвіла і виглядає зараз відмінно. Незважаючи на те, що вона вже давно не юна дівчинка, Наталія не боїться пробувати себе у новому. Так, взимку минулого року ексдружина Кличка взяла участь у німецькому танцювальному шоу “Танці з зірками”. А нещодавно Наталія оголосила про початок модельної кар’єри. У свої 49 років Єгорова підписала контракт з відомим німецьким модельним агентством MGM Models і вже встигла знятися у своєму першому професійному фотосеті. Результатом фотосесії Наталія поділилася у своєму Інстаграм-блозі. Так, на знімках Єгорова позувала у строгому образі. При цьому жінка була одягнена у чорний піджак без бюстгальтера і виглядала водночас строго і жіночно.

49-річна ексдружина мера Кличка Наталія Єгорова розпочала модельну кар'єру
49-річна ексдружина мера Кличка Наталія Єгорова розпочала модельну кар’єру

Варто відзначити, що ще в молоді роки Наталія Єгорова займалася моделінгом. Та після того, як вона вийшла заміж за Кличка, жінка покинула кар’єру моделі и присвятила себе сім’ї та вихованню дітей.

Зараз, повернувшись до улюбленої справи в майже 50 років, Наталія Єгорова довела, що ніколи не пізно реалізувати себе у кар’єрі.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.