Не вірить у серйозність намірів? Нікіта Добринін зізнався, з ким крутить роман: “екс” Квіткової сумнівається

Відомий український ведучий Нікіта Добринін висловився про роман, який закрутив після розлучення з Дашею Квітковою. За словами зірки, він ще навіть не знайомив дівчину з сином.

Втім, не знайомити дівчину з сином знаменитість вирішив не просто так. За словами відомого українського ведучого, він наважиться на таку зустріч, тільки коли буде впевнений у тому, що в нього зав’язались дійсно серйозні стосунки. У коментарі для журналістів “Люкс ФМ” Нікіта Добринін поділився думками та зізнаннями щодо свого особистого життя.

Добринін про свої стосунки

Так, наприклад, знаменитий ведучий розвіяв міфи щодо того, хто ж насправді його дівчина. Раніше користувачі мережі підозрювали, що це – блогерка Чара Хорив. Проте, поділився Нікіта Добринін, їх зв’язує лише міцна дружба, але про кохання мови не йде. Разом із тим, серце ведучого зайняте – про це він розповів у програмі “Люкс ФМ”. За словами Добриніна, його обраниця займається зовсім іншим, і він цьому радий.

Колишній чоловік Даші Квіткової Нікіта Добринін розповів про свої нові стосунки з дівчиною
Колишній чоловік Даші Квіткової Нікіта Добринін розповів про свої нові стосунки з дівчиною

Нікіта Добринін також доповнив, що йому подобається той факт, що він і його нова обраниця з різної сфери та не займаються однією справою. Ймовірно, ведучому вистачило стосунків із публічною людиною, тому він спробував знайти спільну мову з людиною, чиє життя пов’язане з дещо іншою професією.

Розповів Нікіта Добринін і про те, чи планує взагалі знайомити свою дівчину з сином від Даші Квіткової. За словами ведучого, поки що він не бачить у цьому сенсу, а причина проста – він поки що не впевнений у серйозності стосунків із дівчиною.

Колишній чоловік Даші Квіткової Нікіта Добринін розповів про свої нові стосунки з дівчиною
Колишній чоловік Даші Квіткової Нікіта Добринін розповів про свої нові стосунки з дівчиною

Втім, продовжив розповідь знаменитість, він із радістю познайомить кохану з Левом, коли усвідомить, що все серйозно.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.