Павло Зібров показав свою 27-річну любов, про яку знає навіть дружина Марина: хто вона і як виглядає

Павло Зібров поділився архівними фото своєї 27-річної доньки-красуні, Діани, яку привітав з днем народження, опублікувавши зворушливий допис на своїй сторінці в Instagram.

Народний артист України Павло Зібров привітав свою доньку з днем народження та поділився кількома архівними фотографіями, на яких іменинниця ще зовсім маленька.

Нещодавно Діана Зіброва відсвяткувала своє 27-річчя. З цієї прекрасної нагоди зірковий тато опублікував допис на своїй сторінці в Instagram, який супроводив теплими побажаннями та рядками зі своєї пісні. Співак поділився серією знімків, на яких можна побачити спільні сімейні моменти.

“Це найщасливіший день у моєму житті! Як швидко пролетіли роки”, – підписав Зібров.

Павло Зібров показав свою 27-річну любов
Павло Зібров показав свою 27-річну любов

Виконавець підкреслив, що гордиться досягненнями своєї дочки, адже вона стала не лише вірним помічником у його творчості, а й професіоналом у власній справі.

Зауважимо, до публікації з привітаннями приєдналася і мама Діани — Марина Зіброва. Вона висловила свої теплі слова, додавши:

“Ти так швидко виросла, перетворилась в красиву, розумну, сучасну дівчину, якій не байдужий чужий біль, яка дуже відповідально відноситься до всього, за що береться”.

Павло Зібров показав свою 27-річну любов
Павло Зібров показав свою 27-річну любов

Своєю чергою, до щирі вітання висловили й прихильники виконавця:

  • “Нехай усі її мрії збуваються”.
  • “Щастя, шаленого кохання і успіхів”.
  • “Найщиріші вітання іменинниці та її батькам”.
  • “Вітаю вашу красуню з днем народження”.

Пригадаємо, що Діана Зіброва, народилась 21 лютого 1997 року, є спільною донькою виконавця та його дружини, Марини Зібрової. Дівчина успішно працює SMM і PR менеджером свого батька.

До слова, Діана не єдина дитина артиста, адже в нього є син від попереднього шлюбу, Сергій, який народився у 1983 році. У дружини відомого співака, Марини, також є син від попереднього шлюбу, якого звуть Олександр.

Популярне

Схожі статті

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.