Після росіянина і альфонса: Аліна Гросу показала свого нового бойфренда і натякнула, що вийшла заміж

Відома українська співачка Аліна Гросу заінтригувала прихильників знімком зі своїм новим бойфрендом. На фото артистка була у весільній сукні.

28-річна українська співачка Аліна Гросу у своєму Інстаграм-блозі анонсувала вихід своєї нової пісні “Туман кохання”, яка вийде вже у березні. Дівчина опублікувала романтичне відео, на якому вона у білому пальто гуляє вулицями міста. В описі до відео Аліна влаштувала челендж, в якому закликала шанувальників під її нову пісню показати фото коханих людей.

Челендж: покажи того, хто забрав твоє серце

, – написала Гросу.

Аліна першою взяла участь у цьому челенджі і вперше показала свого коханого, вставивши спільне фото у кінці ролика. На фото не видно обличчя чоловіка, та цікаво, що знімок зроблений явно на весіллі. Так, на знімку Аліна позує у весільній сукні, а її коханий – у костюмі. Крім того, на руці чоловіка видно обручку. Схоже, Гросу вже встигла вийти заміж за свого нового бойфренда.

Аліна Гросу показала свого нового бойфренда і натякнула, що вийшла заміж
Аліна Гросу показала свого нового бойфренда і натякнула, що вийшла заміж

Варто відзначити, що після того, як Гросу активно транслювала свої відносини у Мережі, які в результаті закінчувались розставанням, співачка заявила, що більше не буде показувати своє особисте життя в Інтернеті.

Нагадаємо, у 2019 році Аліна Гросу вийшла заміж за бізнесмена Олександра Комкова. Вони зіграли пишне весілля у справжньому італійському замку. Та вже за кілька місяців молодята розійшлися. За словами Аліни, Олександр покинув її заради іншої жінки, яка була заможною. Гросу зізнається, що її колишній був звичайним альфонсом.

Пізніше співачка почала зустрічатися з російським актором Романом Полянським. Вони були разом протягом року і розійшлися після початку повномасштабної війни в Україні. Розставання з Полянським Гросу не коментує. У 2023 році співачка зізналася у Інстаграм-блозі, що її серце зайняте і вона будує нові стосунки.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.