“Ви – пенсіонер!”: 61-річний Ігор Кондратюк ошелешив підписників зовнішнім виглядом і сивою головою (ФОТО)

Відомий телеведучий та шоумен Ігор Кондратюк отримав різкий коментар від підписника під новим фото. Як зірка "Караоке на майдані" відреагував на критику читайте далі у нашій статті.

Ігор Кондратюк відомий українському глядачу ще з 1999 року, коли просто неба зʼявився проєкт “Караоке на майдані”, де прості містяни могли показати свої музикальні таланти та прокласти собі доріжку до карʼєри у світ шоу-бізнесу. Рік за роком, місто за містом Ігор Кондратюк разом зі своєю командою подорожував країною у пошуках нових голосів. Саме цей проєкт подарував українській сцені Тіну Кароль, Макса Барських, Христину Соловій та багато інших.

Відомий продюсер Ігор Кондратюк показав фото як виглядає сьогодні
Відомий продюсер Ігор Кондратюк показав фото як виглядає сьогодні

Кондратюк запамʼятався не тільки “Караоке”, цей шоумен роками показував свої професійні здібності у різних проєктах, продюсуючи та наставляючи нові покоління талантів. “Україна має талант”, “Х-фактор”, ці телешоу роками співпрацювали разом з Ігорем і обʼєднували творчість та професіоналізм.

Сьогодні Ігорю Кондратюку 61 рік і його діяльність у світі шоу-бізнесу стала значно менше. Нещодавно у своєму інстаграмі телеведучий опублікував пост, що бере участь у зніманнях документального фільму про історію створення однієї з десантно-штурмових аеромобільних бригад серед лав ЗСУ. Проте коментатори не виказали очікуваної підтримки знаменитості.

“Ігор Васильович, йдіть додому, простудитесь. Ви ж казали, ви пенсіонер. Чи вже грошенят захотіли заробити?”, — написав один із читачів шоумена.

Підписник назвав шоумена Ігоря Кондратюка пенсіонером
Підписник назвав шоумена Ігоря Кондратюка пенсіонером

Відповідь пана Кондратюка на запит користувача була миттєва і ведучий вже вів публічний діалог, запевнивши підписників, що займається новим проєктом безоплатно. Варто зауважити, що він наголосив на тому, що особисто не відповідає за створення фільму, а це робота безпосередньо самої бригади. Цікаво, що інші користувачі виявили радість від того, що знаменитість спілкується зі своїми шанувальниками, і залишили позитивні відгуки під публікацією.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.