Найкрасивіші жінки за версією журналу Maxim

Список найкрасивіших жінок: стара гвардія в зборі.

Не секрет, що Україна завжди відрізнялася красою. І неважливо це зірки або звичайні жителі країни. Так, природа нас любить. А ось глянцевий журнал Maxim склав рейтинг найбільш привабливих і сексуальних жінок 2019 року в Росії. Серед яких, звичайно, і є українські улюблені зірки.

У десятку найсексуальніших потрапило багато українських співачок. Наприклад, Віра Брежнєва зайняла почесне 7 місце, а Настя Каменських зупинилася на 8-м.

Потрібно відзначити, що такий список журнал Maxim становить регулярно. І в 2018 році Брежнєва зайняла друге місце, а NK була тільки на одинадцятому. Бачите, як швидко можна або підвищиться в рейтингу, або впасти.

Йдемо далі і на 13-місці зустрічаємо Надю Дорофєєву. Для солістки групи «Время и Стекло» – це перше, але не останнє, участь у такій категорії.

Всім відома Анна Седокова в цьому році зайняла лише 17 місце. Що дуже дивно, тому що зазвичай вона в списку лідерів.

Сильно знизилася в рейтингу Ані Лорак. Співачка забрала собі аж 25 місце. У порівнянні з минулим 2018 роком вона була в десятці і посідала сьоме.

Також здала позиції і українська телеведуча, яка зараз живе в Росії. Регіна Тодоренко зайняла двадцять сьоме місце за сексуальністю.

35-е місце віддали колишній солістці поп-групи «ВІА Гра» Санте Діпомулос.

Згадали і про неї. На здивування епатажна Даша Астаф’єва зайняла 55-е місце.

Світлані Лободі в 2019 році присвоїли вісімдесят друге місце.

Не забули і про Надію Мейхер-Грановська, яка в списку займає 90-е місце.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Українські зірки, які залежні від сигарет

Нагадаємо, жінка «проспала» 27 років свого життя.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.