Джамала збирається стати мамою, а Женя Кот – татом: знаменитості оголосили стать майбутніх немовлят

Зіркові родини продовжують зростати, попри війну, яка накрила країну міцним забралом. Про стать майбутніх маленьких українців нещодавно сповістили співачка Джамала та хореограф Женя Кот.

Джамала

Про вагітність Джамали стало відомо, коли зірка з’явилася в прямому ефірі на Нацвідборі до “Євробачення”. Животик мами двох синів неможливо було приховати під пишним одягом. Тепер настала черга широкому загалу дізнатися, кого очікує зіркова родина – хлопчика чи дівчинку.

Хто народиться у Джамали і Євгена Кота

9 березня 40-літня Джа вийшла на сцену отримувати Шевченківську премію за музичний альбом Qirim. Артистка настільки розчулилася, що проговорилася, мовляв, третьою дитиною у неї знову буди синочок. На момент народження малятка старшим дітям Джамали та Бекіра буде 4 (Селім) та 6 (Емір) рочків.

Євген Кот

Хореограф із дружиною Наталією Татарінцевою вже й не сподівалися стати батьками. Аж тут доля посміхнулася подружжю. Оголосити стать майбутньої дитинки вирішили дуже помпезно.

Хто народиться у Джамали і Євгена Кота

Зібрали друзів на гендер-паті в ресторані на березі Дніпра й влаштували фаєр-шоу. Рожевий колір сповістив без слів, що невдовзі пара стане батьками чарівної дівчинки. Щасливий Євген із Наталею поділилися радістю в мережі:

“Тепер я тато, а я мама найчарівнішої квіточки. Ми вже не можемо дочекатись, коли побачимо тебе, наше котенятко”.

Привітати майбутніх батьків завітали чимало знаменитостей, серед яких були помічені Ілона Гвоздьова, Анна Малиновська, Сергій Притула. Навіть партнерка по “Танцях з зірками” Ксенія Мішина була присутня.

Пара так запально танцювала на паркеті, що глядачі були певні – так зіграти почуття неможливо, між Женею та Ксенією роман. Але шоу закінчилося, і все стало на свої місця. Кот виявився щасливим та одруженим.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!