Невже Британія знову у жалобі? Шириться гучна новина про смерть онкохворого англійського короля Чарльза III

Мережею стрімко шириться невтішна новина про смерть британського короля Чарльза ІІІ, який зайняв престол після своєї матері, великої королеви Єлизавети ІІ, менш як рік тому. Що відомо про подію?

Прямо зараз мережею шириться гучна новина про смерть британського короля Чарльза ІІІ, якому та сьогодні 75 років. Після смерті великої Англійської королеви Єлизавети ІІ її син, принц Чарльз, заступив на престол 6 травня 2023 року. Тобто не пройшло й року правління новоспеченого короля, як Британія може знову залишитися без монарха.

У мережі шириться інформація про смерть короля Чарльза ІІІ
У мережі шириться інформація про смерть короля Чарльза ІІІ

Втім, передові англійські видання ще офіційно не поділилися зі світом цією новиною, а публікуються лише невеликі інтернет-видання. Тому наразі неможливо судити про правдивість цієї інформації, але безперечно, що така гучна новина схвилювала користувачів. Сайт Букінгемського палацу також не оприлюднив новину про смерть короля, а це є найпершим офіційним джерелом інформації країни.

Відомо, що король Чарльз ІІІ багато років веде боротьбу з раком передміхурової залози, тому цілком ймовірно, що хвороба взяла верх і тепер престол Британії знову залишиться без правителя. Мати Чарльза, велика королева Єлизавета ІІ, тримала престол та керувала країною 70 років, змінивши свого батька Георга VI. Її величності було 96 років, коли вона пішла з життя.

Гучна інформація про смерть короля Англії Чарльза ІІІ зʼявляться в інтернет виданнях та соціальних мережах
Гучна інформація про смерть короля Англії Чарльза ІІІ зʼявляться в інтернет виданнях та соціальних мережах

Король Чарльз ІІІ не сильно втручався в політичні проблеми між росією та Україною, але при одному з візитів до Франції наголосив, що Королівство продовжує залишатися українським союзником, а він особисто всім серцем співчуває постраждалим від війни.

Тож невже Британський престол знову може опинитися під загрозою і наскільки швидко попрощатися з ще одним правителем? Прямо зараз смерть короля Чарльза ІІІ більш схоже на припущення ЗМІ. Але диму без вогню не існує і варто дочекатися інформації від офіційних джерел.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!