Весілля в Ріо-де-Жанейро та Грузії: що відомо про дві найголовніші жінки в житті Дікусара – Білик і Шоптенко

Відомий український танцівник нині активно захищає рідну країну, втім раніше він займався творчістю та будував стосунки з двома найголовнішими жінками у своєму житті.

Дмитро Дікусар, відомий український танцівник і хореограф, нині служить у лавах захисників. Проте, раніше чоловік встиг завоювати прихильність тисяч шанувальників. Фанати знаменитості цікавляться не лише його творчою діяльністю, але й особистим життям.

Дікусар і Білик – шлюб

Вперше знаменитий український танцівник став чоловіком для Ірини Білик. Зіркова пара вирішила відгуляти важливий день свого життя у сонячній та запальній Бразилії – у Ріо-де-Жанейро. Закохані довго були разом, проте в один момент вирішили, що далі їм краще йти різними шляхами. Вони розійшлись хорошими друзями.

Що відомо про стосунки та шлюб Дмитра Дікусара з відомою українською співачкою Іриною Білик
Що відомо про стосунки та шлюб Дмитра Дікусара з відомою українською співачкою Іриною Білик

До слова, свого часу відома українська співачка Ірина Білик присвятила колишньому коханому ніжну пісню про те, що вони завжди будуть разом. Втім, після розлучення знаменитість відклала композицію у далеку шухлядку, лише шанувальники продовжували слухати чуттєві рядки. Нещодавно зірка вирішила перекласти пісню українською мовою, знову присвятивши її важливій для себе людині, яка нині її захищає.

Дікусар і Шоптенко – розлучення

Другою дружиною відомого українського хореографа стала Олена Шоптенко. Вони зіграли весілля у Грузії. Чоловік ніколи не приховував – він кохав її неймовірно сильно. Ба більше, зізнавався колись Дмитро Дікусар, розлучення з коханою стало для нього настільки болісним, що він відчував це, ніби втратив руку або й взагалі велику частину себе.

Дмитро Дікусар чесно висловився про розлучення з другою дружиною Оленою Шоптенко
Дмитро Дікусар чесно висловився про розлучення з другою дружиною Оленою Шоптенко

Знаменитість висловився про те, чому, на його думку, шлюб із Шоптенко міг не скластись. Дмитро Дікусар не знає, чому саме все вийшло так, а тому вважає, що питати про це потрібно у самої Олени. Втім, додає чоловік, він кохав і готовий був продовжувати стосунки.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.