Анатолій Євдокименко з нагоди 30-річчя отримав побажання від бабусі: Софія Ротару виявилася небагатослівною

Софія Ротару має одного сина Руслана та двох онуків. Вихідними днями Анатолій Євдокименко відзначив ювілейну дату – 30 років. Як привітала зіркова бабуся свого нащадка?

Анатолій Євдокименко, названий на честь видатного дідуся, відзначив 30-річчя. Звісно, зробив це не в Україні, оскільки виїхав уже під час повномасштабного вторгнення незрозумілим чином.

Як відзначив ювілей, онук Софії Ротару розповів у мережі, виклавши одну-єдину світлину. На чорно-білому фото бачимо ювіляра, який сидить за столом. Перед ним не дуже високий прямокутний торт з єдиною величезною свічкою у вигляді феєрверка. Підпис складається всього з одного числа: 30.

Онук Софії Ротару відзначив 30-річчя

Чоловік загадково споглядає за вогниками. Напевно, як годиться у таку мить, загадує заповітне бажання. Хто робив знімок, іменинник не сповістив. Натомість інші члени зіркової родини теж привітали Анатолія.

Бабуся Софія Ротару виявилася такою ж лаконічною, як і її онук-ювіляр. Вона виклала Інстаграм-сторіз із портретом онука й коротко написала англійською:

“Із днем народження”.

А ще поставила посилання на акаунт Євдокименка, з якого можна дізнатися, що Анатолій перевтілився в прогресивного астронавта і готує музичну прем’єру.

Батьки іменинника теж не залишилися осторонь. Руслан Євдокименко виклав у мережу знімок сина на тлі чудернацького графіті. Мама Світлана показала іменинника, коли той перебуває за діджейським пультом та під час кава-брейку.

Онук Софії Ротару відзначив 30-річчя

Усі теплі слова на адресу 30-річного ювіляра родичі, напевно, приберегли для особистого спілкування, оскільки на загал не написали жодного побажання. Звісно, посидіти за одним столом родині навряд чи вдасться.

Подейкують, що Софія Ротару мешкає у своєму заміському будинку під Києвом. В якій країні перебуває син Анатолій, наразі невідомо. Онука Соня живе в Америці, а онук – у Західній Європі.

Популярне

Схожі статті

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.