Випили сиворотку правди: Олег Винник і Таюне після багаторічних переховувань підтвердили свої стосунки

Відомий український співак Олег Винник веде таємне особисте життя – він воліє не розповідати про те, в кого він закоханий та хто його дружина. Втім, тримати все у секреті неможливо.

Олег Винник, відомий український співак, після початку великої війни у рідній країні вирішив оселитись за кордоном. У Німеччині знаменитість займається лікуванням, але про свою хворобу артист мовчить. Втім, і про інші деталі свого особистого життя чоловік не розповідає. Так, наприклад, нічого невідомо про його дружину. Проте, довго зберігати таємницю не вдалось.

Дружина Олега Винника

Хоча відомий український співак Олег Винник воліє мовчати про те, чи є в його житті та сама особлива жінка, одного разу він не витримав. У відповідь на запитання журналістів про те, чи одружений він, знаменитість сказав прямо – говорити про це бажання в нього немає. Втім, після цього зірка загадково додав – невже хтось думає, що у звичайного чоловіка за 40 не може бути коханої жінки?

У мережі розповіли про те, хто насправді дружина відомого українського артиста Олега Винника
У мережі розповіли про те, хто насправді дружина відомого українського артиста Олега Винника

А ось про те, що дружиною відомого артиста є його колега по сцені Таїсія Сватко розповіли вже не зірки, а їхні сусіди з рідного села. Багато років тому знаменита парочка відсвяткувала там гучне весілля. Тоді односельці ще не знали, що їхній шлюб треба берегти у таємниці, а тому радо розповіли про все журналістам, коли ті декілька років тому приїхали із запитанням до Вербівки, що на Черкащині.

У мережі розповіли про те, хто насправді дружина відомого українського артиста Олега Винника
У мережі розповіли про те, хто насправді дружина відомого українського артиста Олега Винника

Тоді медійникам вдалось дізнати про те, що зіркова українська пара ще у часи своєї молодості побралась та відгуляла весілля у рідному селі. Крім того, односельаці Олега Винника та Таїсії Сватко розповіли про те, що жінка виховує від свого коханого сина, якого вони також не показують публіці та створюють йому приватне життя.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.