Доглядати за шкірою допомагає – закоханість: співачка Тіна Кароль зізналася, що має почуття до чоловіка

Поп-діва українського шоу-бізнесу Тіна Кароль багато років береже, як зіницю ока, таємницю свого особистого життя. Нещодавно знаменитість зізналася, що закохана, чим порушила інтерес публіки.

Знаменита українська співачка та поп-діва Тіна Кароль завжди знаходиться в центрі уваги публіки. Особливо інтересу викликає особисте життя зірки, яке вона ретельно приховує від допитливих очей громадськості. Не секрет, що Тіні довелося пройти важкий шлях та стикнутися зі страшним горем – втратою коханого.

З продюсером Євгеном Огіром Кароль почала зустрічатися ще на початку своєї карʼєри та вже тоді артиста приховувала свої стосунки від друзів та колег. Згодом, у 2008 році, пара офіційно побралася та через деякий час у закоханих народився первісток.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром

Здавалося, що життя ідеальне і для щастя більше нічого не потрібно. Проте ідилія продовжувалася недовго, у шлюбі з Огіром Тіна прожила пʼять років, після чого його забрала онкологічна хвороба. Вся країна памʼятає тяжку боротьбу улюбленої співачки з горем втрати, яка назавжди змінила тендітну дівчину на сильну та вольову жінку з розбитим серцем.

Тіні Кароль приписували безліч романів, проте особисте зірка тримає в таємниці
Тіні Кароль приписували безліч романів, проте особисте зірка тримає в таємниці

З 2013 року Тіна Кароль присвячувала себе сину та роботі, жодного разу не засвітившись з іншим чоловіком. Шанувальники спочатку думали, що співачка поставила на собі хрест, але пізніше почали приписувати зірці романи ледь не з усіма чоловіками, які зʼявлялися з нею поряд.

Своєю чергою, Тіна уникала конкретної відповіді на питання стосовно свого особистого життя, проте сьогодні не заперечує, що закоханість в її житті присутня.

Тіна Кароль не приховує закоханість в нового чоловіка
Тіна Кароль не приховує закоханість в нового чоловіка

Нещодавно, у своєму інстаграмі, на запитання підписників, чи довго збирається залишатися самотньою Тіна грайливо посміхнулася та промовчала, а одним з етапів збереження ідеальної шкіри пригадала – закоханість.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.