Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва врешті знайшла своє щастя: “Я розмірковувала стати монахинею”

Схоже, в колишньої дружини Віктора Павліка Лариси Созаєвої починає потроху налагоджуватися життя. Після смерті сина та розлучення жінка врешті знайшла споріднену душу.

Долі Лариси Созаєвої не позаздриш. Не встигла пережити болісне розлучення з Віктором Павліком з численними судами та прилюдними сварками з новою обраницею колишнього чоловіка, як трапилося непоправне.

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва зустріла нове кохання

Катерині Репяховій страшенно не подобалося, що співак, одружившись із нею, продовжує виплачувати кредит за квартиру, в якій залишилася жити Лора. Тож усіма правдами й неправдами дівчина добилася, що Павлік продав свою половину квартири й розрахувався з банком. А Созаєва залишилася біля розбитого корита, ще й з програним судовим позовом щодо обзивання суперниці “тварюкою”.

Та найстрашніше сталося згодом. Жінка пережила смерть сина. Спільний з Віктором Павліком син Павло пішов із життя у 21-річному віці через онкологію. Здавалося, відновитися після пережитого буде неможливо.

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва зустріла нове кохання

Та час минає і треба продовжувати жити. 3 роки тому Лариса поскаржилася на бойфренда, який призначив побачення, але сам не прийшов. Тепер, здається, ситуація вирівнялася. На своїй сторінці у Фейсбуку Созаєва похвалилася, що зустріла нове кохання.

Жінка відверто розповіла, що після всіх негараздів серйозно замислювалася про перехід у статус монахині. Та втямила, що довгоочікуваного спокою не знайде навіть у монастирі, адже там купа жінок, і чвари триватимуть.

Колишня Павліка зважилася на відчайдушний крок – зареєструвалася на сайті знайомств. І врешті зустріла того, який оточив жаданим “спокоєм, упевненістю, тонким гумором, глибоким розумом, вірністю, любов’ю”. Сподіватимемося, що жінка після усіх пережитих страждань урешті зазнає щастя.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!