Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.

Сергій Танчинець та Юліана Корецька

З осені 2023 року всі гадали, заради кого лідер гурту “Без обмежень” розлучився з дружиною, яка народила йому сина й доньку. Музикант довго тримав інтригу, хоча всі здогадувалися, що закрутив роман із піарницею Юлею.

Танчинець та Позитив врешті показали коханих

Врешті Сергій вирішив зняти табу й показав світлини, як мило прогулюються з колегою одеськими вуличками. Дівчина сприйняла це як зняття всіх обмежень, тож відразу ж виклала в Інстаграм фото зі святкування дня народження коханого з підписом:

“З днем народження, моя така щира і безмежна любов!”

На що винуватець свята жваво відгукнувся:

“Ти моя любов!”

Танчинець та Позитив врешті показали коханих

Tayanna настільки розчулилася подібною ідилією, що не стрималася:

“А ви моя любов разом!”

Позитив та Юлія Сахневич

Три роки поспіль після розлучення Олексій Завгородній навідріз відмовлявся називати ім’я коханої, хоча найближче оточення давно знало, що репер захопився хореографинею Юлією Сахневич.

Танчинець та Позитив врешті показали коханих

Певно, саму дівчину це дещо напружувало, й вона вмовляла відкрити їхні стосунки 14 лютого. Та Позитив навіть у День всіх закоханих не наважився цього зробити. Врешті вони разом відвідали концерт Артема Пивоварова й потрапили в об’єктив, тож опиратися далі не було сенсу.

Танчинець та Позитив врешті показали коханих

Закохані виклали в мережу спільне відео, де ніжно цілувалися. Тепер для Юлії більше немає табу, і вона виклала нову світлину, де Олексій торкається губами скроні дівчини просто у ліфті. Отже, тепер на два секрети в українському шоубізі стало менше.

Популярне

Схожі статті

“Серце болить”: найбагатша співачка України Камалія зізналася, як їй живеться без доньок і мільярдера Захура

Українська співачка Камалія після розставання з Мохаммадом Захуром проживає окремо від доньок. Артистка зізналася, що важко переживає дані обставини.

Улюблений пиріг всієї родини. Беру 5 яблук та без зайвого клопоту готую розкішну шарлотку: смачно і просто

Шарлотка — це простий пиріг, який сподобається всім любителям домашньої випічки. Цей рецепт відрізняється легкістю і швидкістю приготування, тому навіть початківці зможуть приготувати цей десерт.

Скумбрія зі смаком червоної риби: гості навіть не здогадуються, що це не лосось. Ефектно і дуже смачно

Звичайна скумбрія буде мати смак дорогої червоної риби, якщо її приготувати правильним способом. Спробуйте так запекти рибку і ви будете в захваті від результату.