“Притула нас кинув”: Педан пригадав про потаємні образи та як колега залишив його з Фреймут одних без грошей

Відомий український шоумен і ведучий Олександр Педан пригадав, як багато років тому Сергій Притула не зрозумів жарту та залишив його з колегою Фреймут одних і без грошей.

Одне з найвідоміших тріо на українському телебаченні – Олександр Педан, Ольга Фреймут і Сергій Притула. Хоча зараз зіркові колеги не підтримують таких стосунків, як раніше, свого часу вони були близькими друзями.

Разом знаменитості створили багато проєктів, одним з яких став “КабріоЛіто”. У рамках цього шоу зіркове тріо подорожувало різними містами України. Раніше Олександр Педан пригадував, як одного разу Сергій Притула “кинув” їх із Фреймут.

Притула “кинув” Педана

За спогадами Педана, вони з колегою Фреймут колись вирішили пожартувати над своїм другом. Тоді парочка зімітувала, ніби у них закінчились усі гроші. Коли Притула з’ясував, що так колеги над ним пожартували, то, за словами Педана, образився та поїхав геть на їхній спільній машині.

Олександр Педан пригадав, як Сергій Притула залишив його з Ольгою Фреймут одних без грошей
Олександр Педан пригадав, як Сергій Притула залишив його з Ольгою Фреймут одних без грошей

Тоді Олександр Педан та Ольга Фреймут були змушені самостійно дістатись пункту призначення. Оскільки у них не було і копійки грошей, зірковий дует подорожував автостопом. З Донецька до Дніпра вони дістались безкоштовно, завдяки водіям, які “підкидали” їх на шляху.

Педан пригадав, що виїхали вони на світанку, а вже о 8 ранку були на в’їзді до Дніпра. Втім, зловити там машину виявилось важко, тому Ольга Фреймут заснула просто біля стели з написом “Вітаємо у Дніпропетровській області”.

Олександр Педан пригадав, як Сергій Притула залишив його з Ольгою Фреймут одних без грошей
Олександр Педан пригадав, як Сергій Притула залишив його з Ольгою Фреймут одних без грошей

Пригадав Педан і те, що коли вони розповіли одному з водіїв про те, що Притула залишив їх без машини та грошей, чоловік вже навіть захотів провчити ведучого. Водій запропонував допомогу Педану та Фреймут, а зі свого боку пообіцяв взяти із собою биту.

Популярне

Схожі статті

Ніхто не здогадався, що цей мʼясний рулет я робила 10 хвилин: розкриваю секрет, як приготувати такий шедевр

М'ясний рулет у лаваші — це смачний та універсальний рецепт, який вартий уваги кожної господині. Його легко готувати, а результат завжди перевершує очікування.

Все кинула в каструлю і перебила блендером: за 15 хвилин ароматний крем-суп з грибів готовий до подачі

Щоб різнобарвити ваше повсякденне меню, пропоную спробувати ніжний та вершковий крем-суп на основі грибів. Він сподобається навіть тим, хто байдужий до перших страв.

Перше кохання Наталки Карпи привело співачку в ступор: дівчина зазнала зраду, ще й пережила непоправну біду

Перше кохання в Наталки Карпи закінчилося трагедією. Мало того, що обранець закрутив шури-мури з її найкращою подругою, так ще й раптово помер через нещасний випадок.