Вовчиця Олега Винника: Як співає красуня Таюне, коли не просто підспівує Олегу

У відомого українського співака й улюбленця жінок Олега Винника з'явилася конкурентка. Бек-вокалістка артиста Таюне вийшла з тіні і заспівала сольно.

Єдина бек-вокалістка і вічна супутниця Олега Винника заспівала сольно. Скромна співачка Таюне продемонструвала свій сильний і красивий голос.

Певица Таюне
Співачка Таюне

Сама Таюне каже, що ніколи не мріяла стати повноцінною артисткою. Вовчиця Винника тільки хоче показати публіці прекрасні пісні, які написав Олег для неї.

Олег Винник
Український співак Олег Винник

Таїсія Сватко (справжнє ім’я Таюне) розповідає, що Олег Винник пише не просто текст пісні, він створює цілий образ, характер, який повинен відчути кожен слухач.

Олег Винник и Таюне
Олег Винник з бек-вокалісткою Таюне

Фанати відзначили, що Таюне потрібно виходити з тіні Винника. Також вони подякували співачці за прекрасний голос, ніжність і простоту.

Концерт Олега Винника
Концерт Олега Винника

«Стиль одягу дуже гарний. Не обов ‘язково співати у купальниках …. Дякую велике за творчість», – коментує прихильниця артистки.

Таюне спела сольно
Таюне заспівала сольно

Таюне називають обличчям українського фольклору. Співачка виконала пісню «Солодкі сльози», автором якої є Олег Винник. Ця композиція переконує, що Таюне може скласти серйозну конкуренцію багатьом популярним артистам України.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.