23-річній дружині ще рости й рости до такого: Володимир Остапчук показав свою останню покупку не для молодих

Відомий український блогер і шоумен Володимир Остапчук на своїй Інстаграм-сторінці продемонстрував покупки, які видають його справжній вік. Що купив чоловік?

Володимир Остапчук, відомий український блогер і шоумен, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться зі своїми фанатами свіжими кадрами та жартівливими Історіями.

Так, наприклад, нещодавно причиною для усмішки став вік Володимира Остапчука. Знаменитий блогер продемонстрував фотографію, на якій показав, як виглядає його остання покупка, яка точно видає його реальний вік.

Шопінг Володимира Остапчука

На своїй Інстаграм-сторінці відомий український блогер продемонстрував останню покупку. Володимир Остапчук вирішив придбати додому електронний тонометр. Хоча таку покупку можна пояснити простим бажанням стежити за власним здоров’ям, чоловік вирішив перетворити все у жарт.

Шоумен Володимир Остапчук продемонстрував на своїй Інстаграм-сторінці останню покупку
Шоумен Володимир Остапчук продемонстрував на своїй Інстаграм-сторінці останню покупку

В описі до опублікованої фотографії свого новенького електронного тонометра знаменитий український блогер зазначив, що такі покупки робить тільки людина, яка вже старша за 30-річний вік. Жартома Остапчук натякнув, що він більше не молодий, а тому змушений витрачати кошти на подібний шопінг.

Шоумен Володимир Остапчук продемонстрував на своїй Інстаграм-сторінці останню покупку
Шоумен Володимир Остапчук продемонстрував на своїй Інстаграм-сторінці останню покупку

Нагадаємо, що не так давно на особистій сторінці Остапчука в соціальній мережі Інстаграм з’явилась інформація про те, що він був змушений викликати швидку допомогу. Пізніше ведучий пояснив, що причиною стало різке погіршення самопочуття.

За словами медиків, Володимир Остапчук пережив нервовий зрив. Через це знаменитість мав проблеми з тиском, серцебиттям і загальним самопочуттям. Втім, пізніше йому стало краще, а тепер він більше відпочиває.

Популярне

Схожі статті

Сергій Притула більше не любить Марічку з “Файна Юкрайна”: куди зник український комік Андрій Молочний

На початку нульових років телешоу "Файна Юкрайна" стало справжнім феноменом українського телебачення. Коміки Сергій Притула та Андрій Молочний здобули величезну популярність і любов глядачів.

Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні гречаники без панірування: рецепт від дбайливої господині

Цей рецепт гречаників без панірування – ідеальний приклад того, як можна використовувати залишки їжі з користю та створювати нові кулінарні шедеври. Зберігайте цей рецепт і дивуйте своїх близьких!

Хто з зірок нещодавно вийшов заміж та відгуляв гучне весілля: Ірина Сопонару, Аліна Гросу та інші

Весілля Ірини Сопонару, Аліни Гросу та інших зірок доводять, що кохання сильніше за обставини. Їхні історії надихають багатьох, даруючи надію та віру в краще майбутнє.