Подружжя Alyosha і Тарас Тополя розповіли Каті Осадчій хто у них очікується: хлопчик чи дівчинка

Подружжя зробило це оригінальним способом - наповнили рожевим конфетті повітряна куля і лопнули його коли він піднявся в повітря

Співачкою Alyosha і солістом гурту “Антитіла” Тарасом Тополею було дано інтерв’ю Каті Осадчій. Вони розповіли як думають назвати свою майбутню дитину.

Про їх сімейні таємниці поділилася Катя Осадча.

Alyosha і Тарас Тополя
Alyosha і Тарас Тополя

У подружжя, які одружені з 2013 року є два сина. Звати їх Роман і Марк. Чоловік і дружина довго приховували вагітність від публіки. І ось недавно співачка повідомила, що вона втретє вагітна.

Вони нікому не говорили про майбутню дитину і хто у них буде хлопчик чи дівчинка. Каті Осадчій вони зізналися, що очікується народження дівчинки. Подружжя зробило це оригінальним способом – наповнили рожевим конфетті повітряна куля і лопнули його коли він піднявся в повітря.

 ""

 ""

Олена (Alyosha) сперечається з чоловіком про ім’я дочки і не можуть знайти консенсус.

Вони не можуть зупинитися на іменах Алла або Марія. Справа в тому, що чоловік і жінка хочуть, щоб букви в імені дочки поєднувалися і іменами їх синів.

 ""

Чоловік Олени Тарас жартома каже, що є ще пропозиція назвати дочку виходячи з поточної обстановки в світі стосується пандемії. Є варіанти назвати “Ковідія” або “карантин”. Це звичайно жарт!

Олена каже, що через карантин не має можливості відвідати лікарню. Як вона констатує, докторами не приймаються вагітні. Їх стан оцінюється по телефону.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.