Відомі українки, які зустрічалися з одруженими чоловіками: Каменських, Полякова та інші. Ви будете здивовані

Зіркові романи завжди привертають увагу публіки, особливо коли йдеться про стосунки з одруженими чоловіками. Хто з українських артисток закрутили роман з жонатими?

В українському шоу-бізнесі часто трапляються історії, коли знаменитості зав’язують стосунки з одруженими чоловіками. Незважаючи на осуд громадськості, деякі з них змогли перевести свої стосунки на офіційний рівень і змінити статус коханки на статус дружини.

Настя Каменських

Настя Каменських та Потап давно в стосунках
Настя Каменських та Потап давно в стосунках

Плітки про романтичні стосунки Насті Каменських з Потапом ширилися серед шанувальників ще задовго до того, як Олексій Потапенко офіційно розлучився зі своєю дружиною Іриною Горовою. Незважаючи на всі зусилля артистів спростувати ці чутки, правда все ж виявилася на боці публіки. Службовий роман між співаками дійсно мав місце, і в 2019 році пара офіційно одружилася. Сьогодні Настя та Потап є однією з найвідоміших пар в українському шоу-бізнесі.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

Донька відомої української артистки Ніни Матвієнко, Тоня, також мала роман з одруженим чоловіком. Вона почала зустрічатися зі своїм майбутнім чоловіком Арсеном Мірзояном, знаючи, що він вже має родину. Багато шанувальників засуджували таку поведінку артистки, проте Тоня зізнається, що не відчуває сорому за свій вчинок. Вона твердо стоїть на своєму і стверджує, що справжнє кохання варте того, щоб за нього боротися. Пара одружилася, і сьогодні вони щасливі разом, виховуючи спільну дитину.

Оля Полякова

Оля Полякова давно перебуває в щасливому шлюбі зі своїм чоловіком
Оля Полякова давно перебуває в щасливому шлюбі зі своїм чоловіком

Знаменита співачка Оля Полякова познайомилася зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським на святкуванні його дня народження, де була запрошеною артисткою. Попри те, що чоловік ще був одружений з іншою жінкою, Оля залишила свій номер телефону, і вони почали спілкуватися. Згодом їхні стосунки стали серйозними, і бізнесмен офіційно розлучився зі своєю дружиною. Сьогодні Оля та Вадим живуть разом вже понад 19 років, демонструючи гармонійні стосунки.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе кохали одне одного протягом 20 років
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе кохали одне одного протягом 20 років

Віра Брежнєва також пірнула у стосунки з відомим композитором Костянтином Меладзе, коли він ще був одружений. Їхній роман тривав певний час, поки Костянтин не завершив свій попередній шлюб. У 2015 році пара офіційно одружилася. Проте їхній шлюб не став тим, який би тривав усе життя. Наприкінці 2023 року Віра та Костянтин оголосили про розлучення, не повідомивши жодних деталей щодо причин розриву.

Популярне

Схожі статті

Зірка “Кварталу” Ірина Сопонару вийшла заміж за іноземця, який хоче жити в Україні: що розповів її чоловік

Чоловік української акторки Ірини Сопонару, який родом з Британії, розповів, що вони планують залишатися в Україні та поділився чим його приваблює наша країна.

Аліна Гросу вийшла заміж удруге, а чоловіка на загал не показує: “Все просто. Я чому не розповідаю…”

Двома першими романами Аліна Гросу ділилася з усіма шанувальниками до подробиць. Та оскільки нічого доброго з цього не вийшло, співачка вирішила більше не показувати свого обранця. І ось чому.

Ольга Фреймут вивела молодших дітей на аристократичне британське чаювання: “Це не позерство, а необхідність”

Ольга Фреймут ще в Україні викладала на телебаченні уроки гарних манер. Тепер взялася вчити власних дітей англійському аристократичному етикету. І виходить, і не дуже.