Дивляться у дзеркало і “тикають” пальцями: Потап з Іспанії висміяв Олега Винника за його виїзд до Німеччини

Відомий український продюсер і репер Потап неочікувано висміяв свого колегу Олега Винника. Знаменитість показався на тлі свого мініатюрного городу.

Після початку повномасштабної війни особливо гострим стало питання виїзду чоловіків за кордон. Відомі зірки, які виїжджають за межі країни в такі часи, стають особливою мішенню – і для пересічних громадян, і тим паче для хейтерів. Нещодавно у мережі Олексій Потапенко, якого критикують за постійні подорожі, висміяв іншу зірку, який теж причетний до скандалів.

Потап висміяв Олега Винника

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олексій Потапенко розмістив нове відео, в якому скопіював свого зіркового колегу Олега Винника. Знаменитість використав звук, який артист перед цим опублікував. У ньому Винник передавав українським захисника “ковток свіжого повітря” та хизувався врожаєм помідорів на балконі своєї німецької квартири.

Відомий український репер і продюсер неочікувано висміяв свого колегу Олега Винника
Відомий український репер і продюсер неочікувано висміяв свого колегу Олега Винника

В опублікованому вже на своїй сторінці відео Олексій Потапенко скопіював поведінку свого товариша, а також вирішив показати і власний мініатюрний город. Вираз обличчя продюсера говорив про те, що це відео несе розважальний характер.

Нагадаємо, сам Олексій Потапенко – такий самий фігурант скандалу щодо виїзду з України під час повномасштабної війни. 24 лютого два роки тому знаменитість разом із дружиною Настею Каменських зустрів в Іспанії. Протягом 6 місяців зіркова пара не поверталась на терени України.

Відомий український репер і продюсер неочікувано висміяв свого колегу Олега Винника
Відомий український репер і продюсер неочікувано висміяв свого колегу Олега Винника

Ба більше, попри висхідну критику Потап згодом після повернення до Києва вирішив знову поїхати за межі країни. За кордоном знаменитий продюсер і репер налагоджував професійні зв’язки та допомагав дружині випускати нові пісні. Втім, українці здебільшого сприйняли це негативно.

Популярне

Схожі статті

Печу до чаю ледь не щодня! Пиріг за 30 хвилин з простих інгредієнтів: дуже пухкий, ніжний і смачний – рецепт

Такий пиріг до чаю можна пекти хоть щодня! Він дуже простий у приготуванні, а його смак просто не перевершенний. При цьому готується він з найпростіших продуктів.

Як склалася доля Слави Фролової, яка була суддею “Україна має талант”: втратила доньку, а син має діагноз

Зірка СТБ Слава Фролова багато років поспіль була суддею шоу "Україна має талант". Та останні роки про жінку нічого не чути у медіапросторі.

Що приготувати з кисломолочного сиру, який майже зіпсувався: рецепт ніжних і соковитих пончиків за 20 хв

Пухкі, смачні і ніжні настільки, що буквально тануть у роті – саме такими виходять сирні пончики за цим рецептом. Готуються такі пончики дуже швидко і просто.