Чари Алли: Як Пугачова підкорює Галкіна, чому він ніколи не піде до молодої (ФОТО)

Алла Пугачова разом з Максимом Галкіним вже більше 15 років. Щастю подружжя не заважає навіть різниця у віці в 29 років.

Пара Алли Пугачової і шоумена Максима Галкіна вже довгі роки привертає до себе особливу увагу публіки. І справа не тільки в тому, що Алла Борисівна — справжня Примадонна російської естради, а й у великій різниці у віці між подружжям.

Не дивлячись на те, що співачка старша за свого чоловіка на 29 років, вони довгі роки в шлюбі і виховують двох чудових дітей — двійнят Лізу і Гаррі. У чому ж секрет їхнього щастя?

Алла Пугачева и Максим Галкин с детьми
Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми

Лізу і Гаррі називають однією з головних причин щастя Пугачової і Галкіна. На знімках і фото з дітьми, які Максим практично щодня публікує у своїх соціальних мережах видно, що вони — дійсно щаслива і дружна сім’я.

Сам же Галкін в одному з інтерв’ю зізнався, що він захоплюється своєю дружиною як мамою. Саме вона вчить його бути стриманим і розважливим з дітьми.

Алла Пугачева и Максим Галкин
Алла Пугачова і Максим Галкін

Самі ж артисти кажуть, що вони настільки звикли один до одного, що вже не уявляють себе окремо і тим більше перестали звертати увагу на коментарі заздрісників і недоброзичливців.

Як зізнається Максим, він захоплений мудрістю і терпінню дружини, які допомагають їй впорається з його запальним характером. Він захоплений тим, як Алла дивиться на світ, її талантом і любов’ю до життя.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.