Весілля Тіни Кароль: співачка зворушила шанувальників весільним відео

15 червня Тіна Кароль відсвяткувала би річницю весілля з Євгеном Огірем.

15 червня 2008 року українська співачка Тіна Кароль офіційно уклала шлюб зі своїм продюсером Євгеном Огірем. Пара прожила разом усього п’ять років — в 2013-від Євген пішов з життя після боротьби з раком шлунку.

На честь світлої дати, річниці весілля, артистка вирішила поділитися зі своїми шанувальниками рідкісними кадрами з “дня народження” їхньої сім’ї . У своєму особистому блозі в мережі Instagram Кароль виклала архівне відео. На ньому зображені кадри з весілля — молодята щасливо цілуються і п’ють шампанське.

Весілля складалася з кількох частин: Огир і Кароль таємно розписалися в Києві, а після влаштували пишний банкет-вечірку на Мальдівах в колі найближчих друзів і родичів.

По поверненню з жарких країн, Євген і Тіна повінчалися в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври. Як говорила сама співачка, для неї це було найважливішою подією, так як вона віруюча людина.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!