Як виглядає син Олега Винника і Таюне: в мережу потрапив рідкісний кадр (ФОТО)

У Олега Винника та його дружини Таїсії Сватко (відома під псевдонімом Таюне) підростає син, який живе на даний момент в Німеччині.

Олега Винника можна назвати справжнім таємним агентом українського шоу-бізнесу. Він ретельно приховує всі подробиці свого особистого життя, абсолютно не розповідає про сім’ю в інтерв’ю і не показує нікого, крім колег, в соціальних мережах.

Але все ж інтерес до головного кумира всіх вовчих настільки великий, що відданим шанувальникам все ж вдалося дізнатися деякі деталі про особисте життя улюбленого артиста.

Як відомо, Винник одружився ще в студентські роки на однокурниці Таїсії Сватко. Зараз вона виступає як бек-вокалістка співака під псевдонімом Таюне і час від часу виступає з сольними композиціями.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Таїсія та Олег вчилися разом в Канівському музичному училищі. Після, подружжя тимчасово емігрувало в Німеччину в місто Штудгарт, де активно працювали. Там же у пари народилася дитина — син.

Як вдалося з’ясувати журналістам, Винник розповідав про свого сина в інтерв’ю одному німецькому видавництву ще в 2005 році. Хоча батьки всіляко приховують будь-яку інформацію про нього, все ж вдалося з’ясувати, що зараз хлопчикові 15 років, звати його Юліан. Він живе і вчиться в Німеччині.

Таюне с сыном от Олега Винника Юлианом
Таюне з сином від Олега Винника Юліаном

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.