Ні голосу, ні слуху: чому Костянтин Меладзе без розуму від Віри Брежнєвої, та як вона поміняла стиль його пісень

Відомий продюсер і композитор розповів, в який момент він закохався у Віру Брежнєву і як вона змінила стиль його творчості.

Чутки і здогадки навколо відносин Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе ходять ще з часів “ВІА Гри”. Саме заради блондинки з “золотого складу” колективу, його продюсер пішов від дружини і дітей і вирішив почати нове життя, навіть не дивлячись на різницю у віці в 19 років.

Для багатьох шанувальників “ВІА Гри” до сих пір залишається загадкою, як Брежнєва потрапила в групу. Адже особливими вокальними даними вона ніколи не відрізнялася. Більш того, деякі музичні критики впевнені, що у співачки немає навіть музичного слуху, тому виступати без фонограми вона не може і зовсім.

Чому ж тоді саме склад Брежнєва, Седокова і Мейхер називають “золотим”? Найімовірніше справа не тільки в самих дівчат, а й в піснях, які саме в той період написав для них Костянтин Меладзе.

Вера Брежнева, Анна Седокова, Надежда Мейхер
Віра Брежнєва, Анна Седокова, Надія Мейхер

Адже через багато років саме композиції того часу носять звання найкращих. А нові склади виконують улюблені серед слухачів “Не оставляй меня любимый”, “Три реки” та інші композиції.

Як зізнався Констянтин Меладзе в одному з інтерв’ю, він закохався у Віру, як тільки вона прийшла до них на кастинг. Найкращі свої пісні він написав саме для неї.

Композитор пояснив, що з приходом Віри у “ВІА Гру” він став абсолютно іншим, і писати в нього виходило більш натхненно, піднесено, він був наповнений почуттями здоровим глуздом і музикою.

Брежнєва пробула в колективі п’ять років. Однак, почуття між співачкою і продюсером не згасли. Він продовжував писати їй пісні, а вона — його надихати. У 2015 Віра і Костянтин таємно розписалися в Італії в колі найближчих людей. Всі подробиці весілля вони приховують і досі.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.