(ВІДЕО) Філіп Кіркоров зворушливо привітав сина з днем народження: справжні батьківські почуття

29 червня Мартін-Крістін Кіркоров відзначає своє 8-річчя.

53-річний співак вперше став батьком майже 9 років тому — тоді у нього народилася дочка Алла-Вікторія, а ще через рік на світ з’явився молодший син короля естради Мартін-Крістін. 29 червня хлопчик святкує свій восьмий день народження.

Дітей Кіркорову народила сурогатна мати, особу якої артист ретельно приховує. Хоча деякі його шанувальники підозрюють, що жінок було дві, оскільки різниця у віці між сином і донькою співака всього сім місяців. Однак, сам Філіп не любить обговорювати цю тему. Проте багато хто відзначає, що син виконавця Мартін-Крістін дуже сильно схожий на свого тата.

На честь дня народження хлопчика зірковий батько підготував йому неймовірний сюрприз. За кілька днів до свята Кіркоров похвалився у своєму особистому блозі відео з тренувань дітей — Мартін-Крістін і Алла Вікторія захопилися кінним спортом.

На своє восьмиліття хлопчик отримав у подарунок унікальну племінну кінь, яку привезли йому з Німеччини. Жити новий друг сім’ї буде в кінному клубі, в якому тренуються діти.

Крім того, у своїх соціальних мережах Філіп зробив зворушливе привітання — він підготував відеодобірку з яскравими моментами співака з дітьми.

“Бажаю нескінченного везіння і удач, яскравих перемог, великих знань і веселих ідей! 🚀 З днем народження. Завжди поруч, тато”, — підписав свою публікацію співак.

До привітань приєдналися і колеги по сцені, і шанувальники артиста:

  • “Такий вже великий! Вітаю!!!! Чудовий синуля нехай завжди буде предметом твоєї батьківської гордості”, — привітала Валерія;
  • “Вітаю від щирого серця”, — приєднався і Басков;
  • “З днем народження! Наш улюблений хлопчик!” — написала Ані Лорак.

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.