Олег Винник дасть концерт в честь свого дня народження

Оскільки в цьому році світ зіткнувся з карантином, доводиться адаптуватися під нові реалії і проводити концерти онлайн.

Улюбленець публіки Олег Винник в честь свого дня народження 31 липня влаштує масштабне шоу. Однак через те, що зараз масові збори заборонені, радувати своїх шанувальниць і шанувальників доведеться віддалено – в режимі онлайн.

Стадіон доповненої реальності

Як співак сказав в інтерв’ю програмі “Світське життя”, під час його роботи в Німецькій студії звукозапису, виникла ідея влаштувати концерт в режимі онлайн. І не просто концерт, а зібрати цілий стадіон.

Винник запрошує шанувальниць на віртуальний концерт
Винник запрошує шанувальниць на віртуальний концерт

Як сказав Винник, він готує унікальне шоу, аналогів якому не було в Україні і найближчих країнах. Завдяки VR-окулярам кожен охочий зможе відчути себе учасником концерту, і не виходячи з кімнати потрапити на НСК Олімпійський. У кого цих окулярів немає, зможе подивитися захід через монітор комп’ютера або телевізор.

Цей онлайн-концерт вже викликав обговорення серед фанатів виконавця, які з радістю підтримали такий формат. Як заявив зоряний співак, не обійдеться і без фішок – наприклад, буде величезний 3D-плакат з фотографією Винника, який поцілує своїх фанаток.

“Я всіх поцілую! Ми вже дуже добре підготувалися “, – заінтригував виконавець.

Очікується, що число глядачів цього унікального заходу досягне ста тисяч.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.