Пішов з життя легендарний композитор Енніо Морріконе

Композитор і музикант помер на 92 році, причиною смерті стали ускладнення, що виникли через падіння.

6 липня 2020 роки не стало легендарного італійського композитора Енніо Морріконе. Він прославився як неповторний автор музики до кінофільмів і серіалів.

За час своєї творчої діяльності Морріконе встиг написати твори для більш ніж 400 картин. Серед них така класика всесвітнього кіно як “Одного разу в Америці”, “Мерзенна вісімка”, “Привид опери”, “Недоторканні”, “Хороший, поганий, злий”, “Професіонал” і багато інших.

Морріконе був удостоєний двох премій “Оскар” — в 2007 році за вагомий внесок у кіномистецтво і в 2016-му за саундтрек до фільму режисера Квентіна Тарантіно “Мерзенна вісімка”.

Эннио Морриконе на получении "Оскара"
Енніо Морріконе на отриманні “Оскара”

Причиною смерті легендарного композитора стали ускладнення після падіння. Морріконе був госпіталізований з переломом стегна в одну з римських лікарень, де він і помер через декілька днів.

За словами адвоката і представників сім’ї маестро, його похорон відбудеться в “закритому форматі”. У композитора залишилося четверо дітей — троє синів і дочка.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.