(ВІДЕО) Оля Полякова без макіяжу “запалила” з молодшою донькою під нову пісню Потапа

Танцювальне відео українська співачка записала разом з донькою на честь прем'єри нової пісні колективу "Mozgi".

Група “Мозги”, солістами якої є Потап (Олексій Потапенко) і Позитив (екс-соліст “Время и Стекло” Олексій Завгородній) готуються до релізу нової пісні та кліпу.

За попередньою інформацією, трек буде називатися “Чика БамБони”, а відео на нього знімає один з кращих кліпмейкерів України і Росії Алан Бадоєв. Прем’єру нової роботи Потап, який є одночасно і продюсером групи, вирішив зробити яскравою.

До запуску нової пісні він попросив своїх колег по сцені і відомих блогерів станцювати під нову композицію. Крім того, Олексій роздав всім учасникам цього флешмобу перемоги в номінація, які він сам і вигадав. Таким чином танцювати погодилися Катя Осадча та Юрій Горбунов, співачка Мішель Андраде, Маша Єфросиніна, Ольга Бузова, а головна блондинка України Оля Полякова станцювала разом з молодшою донькою Алісою.

До слова, артистка з’явилася в ролику в абсолютно нетиповому для себе образі — без макіяжу, в звичайному білому платті і без вираженої зачіски. Дев’ятирічна Аліса повторювала рухи за мамою.

Сам же Потап присвоїв артистці і її молодшій доньці “премію” за найкращий танець з донькою. Він також пожартував, що в подарунок вони отримають квиток на концерт Олі Полякової. Коментатори умилилися такому танцю зіркової мами і її дочки:

  • “Так і не скажеш що це та сама феєрична жінка в кокошнику))”;
  • “Яка класна без косметики”;
  • “Капец, Полякову не впізнати) в хорошому сенсі слова”,  написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.