Танці з 13 розміром грудей: пишногруда українська рекордсменка потрясла фанатів

Міла Кузнєцова - дівчина, яка нещодавно отримала сертифікат всеукраїнської книги рекордів. І добитися такого визнання допомогла власна груди.

На початку липня Міла Кузнєцова з Полтави приїхала в столицю, щоб представники книги рекордів зафіксували її досягнення – 135,5 сантиметрів в обхваті декольте.

Міла Кузнєцова запалила на вечірці на честь своєї перемоги

Міла Кузнєцова
Міла Кузнєцова

Володарка звання Міс Всесвіт в форматі “Plus Size “, блогерша і апетитна модель вирішила гучно відсвяткувати досягнення, і запалила привабливими танцями. Відеозапис вона опублікувала в своєму Інстаграм-блозі.

Можна побачити, що вечірка на честь цієї події була досить веселою і насиченою. Яскрава блондинка вирішила залучити ще більше чоловічої уваги красивими рухами і відвертим позування. Купальник “леопардового ” кольору відмінно підкреслює її обсяги, і дає можливість милуватися формами.

Щаслива Міла примножила кількість шанувальників, і зібрала навколо себе цілу юрбу журналістів з камерами.

Відзначимо, що Кузнєцова отримала нагороду і звання рекордсменки в номінації “Найбільші жіночі натуральні груди “. Перед цим її обстежили кращі незалежні лікарі, щоб підтвердити – це не імпланти.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.