Померлі актори серіалу “Кухня”: вони пішли дуже рано

Не віриться, що коханому серіалу «Кухня» вже цілих 8 років. Що тільки не сталося за цей період. Актори по-справжньому освоїли кухарське мистецтво, встигли одружитися, а деякі навіть завагітніти. Сьогодні ми згадаємо талановитих артистів, які зіграли цікаві ролі в даному серіалі, але, на жаль, уже назавжди пішли з життя.

Сергій Афанасьєв

Сергей Афанасьев
Сергій Афанасьєв

Йому належить 88 акторських робіт. Глядач його зустрів в серіалі «Кухня» в 120 серії. За свою кар’єру актору пропонували грати барвистих персонажів. На екрані він був і лікарем, і вчителем, і режисером. Доводилося йому, і виконувати суперечливі ролі: бомж, сторож, жебрак. Колеги згадують, що в житті Сергій був повною протилежністю своїм героям з важкою долею: він був дуже мужньою і світлою людиною.

Але, не дивлячись на сценарій і образ персонажа, Сергій Афанасьєв міг перевтілитися в будь-яку особу.

Дмитро Мирон

Дмитрий Мирон
Дмитро Мирон

Цей актор вперше з’явився в ситкомі «Кухня» в третьому сезоні. Артистові, родом з Білорусі, було звичніше грати на сцені театру, ніж на телеекрані, але відсутність живого глядача не завадило йому стати частиною акторського складу так само серіалу «Метод», «Барвиха-2», «Слід».

Акторові було всього 42 роки, коли перестало битися його серце.

Наталя Юннікова

Наталья Юнникова
Наталя Юннікова

Зіркою Наталя стала після телесеріалу «Мухтар» і, здавалося, що вона назавжди залишиться актрисою однієї ролі. Але її акторська кар’єра почала розвиватися, як раз після ролі шахрайки в серіалі «Кухня».

У житті Наталя була доброю і чуйною. Її рідні згадують, з яким трепетом вона ставилася до сина і як хотіла дати йому гідну освіту.

Померла Наталія при загадкових обставинах: удар головою і кома.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.