Тіна Кароль в облягаючому вбранні заспівала білоруською мовою на “Слов’янському базарі” (ВІДЕО)

Тіна Кароль відвідала білоруське місто Вітебськ, в якому триває щорічний музичний фестиваль "Слов'янський базар". Під час концерту співачка здивувала своїм вокалом і піснею білоруською мовою.

Українська співачка Тіна Кароль, якій минулого місяця президент країни присвоїв Орден княгині Ольги III ступеня  відвідала білоруське місто Вітебськ, де почався щорічний музичний фестиваль “Слов’янський базар”, не дивлячись на всі обмеження в зв’язку з пандемією коронавірусу у світі.

В один із днів фестивалю на головній сцені пройшов концерт “З Україною в серці”, на який і запросили виступити Тіну Кароль. У залі помітно дуже багато людей з українською символікою, швидше за все, на виступ прийшли представники української діаспори в Білорусі.

Виконавиця з’явилася на сцені в ефектному вбранні — білому облягаючому костюмі з довгою спідницею і топом. Звичайно, Тіна використовувала свою головну фішку — червону помаду.

Слухачів Кароль здивувала не тільки вокальні дані, але і знанням білоруської мови. Разом із заслуженою артисткою Білорусі Інною Афанасьєвої Тіна виконала композицію “Родны беражок”.

Також Кароль заспівала свій хіт українською мовою “Перечекати”.

У коментарях прихильники буквально обсипали Тіну компліментами і приємними словами:

  • “Моє натхнення”;
  • “Гордість нашої неньки України”;
  • “Ми чекаємо вас в гості ще раз, приїжджайте”, —написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.