Поплавський дарує гроші за коментар: потрібно всього лише поставити питання

Український зоряний ректор Михайло Поплавський, який прославився на всю країну своєю тягою до молодих студенток, знайшов чим себе зайняти.

Тепер щотижня у себе в Інстаграм-профілі він проводить прямий ефір з цікавими людьми. Цей ефір заздалегідь анонсується постом в Інстаграме. Це не просто пост, а можливість для передплатників Поплавського виграти гроші. Так, зоряний ректор пообіцяв, що п’ять авторів найкреативніших питань отримають на свою карту по 1000 гривень.

Поплавський заробляє успіх не тільки напівголими студентками

 

Михайло Поплавський – це працівник сфери освіти і популярний культурний діяч. За його вагомий внесок у розвиток української культури університет, яким він керує, назвали на честь музиканта. Між собою студенти жартома називають його “Поплавок “. Так чи інакше, університет імені Поплавського вважається найпрестижнішим культурним вузом країни, куди надходять усі, хто хоче “засвітитися на телику “.

Колишня в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун назвала Поплавського “хворим збоченцем “. А це все через те, що він нерідко з’являється в компанії молодих студенток, записує з ними відеоролики, де в прямому сенсі смітить грошима. Сам Михайло зв’язку зі студентками не підтверджує, але і не заперечує.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.