Порча або зурочення: Панайотов розповів, через що померла Началова

Музикант Олександр Панайотов впевнений - співачки Юлії Началова не стало в молодому віці через порчу або зурочення, які на неї навели численні заздрісники.

Панайотов стверджує – потойбічні сили переслідували Юлю ще з дитинства, коли вона боролася з різними хворобами. А коли Началова стала старше, нерідко відвідувала ворожок, екстрасенсів, знахарів, вірила їм.

Началова і Панайотов на концерті в Москві в 2014 році
Началова і Панайотов на концерті в Москві в 2014 році

«Юля в юному віці мала такий букет хвороб! Мені здається, це неспроста. Однозначно була порча. Толком не знаю про те, що їй сказала ворожка: Юля не розкривала подробиць. Звичайно, вона була в шоці. Не знала, що робити … Бачите, до чого це призвело … », – стверджує Олександр Панайотов.

Началова могла померти від порчі

Панайотов розкрив секрет смерті Началова
Панайотов розкрив секрет смерті Началової

Для деяких думка Олександра абсурдна, а є і ті, хто його підтримують. Наприклад, прес-секретарка загиблої співачки Анна Ісаєва поділилася з журналістами одкровенням. Нібито, в молодому віці Юлія Началова ходила до ворожки, і та нагадала, що 16 березня буде для співачки фатальною датою. У 2019 так і сталося – саме в день 16 березня вона померла.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.