Батько Єгор Глєбов? Ані Лорак випадково показала свій кругленький живіт (ФОТО)

Ані Лорак зняла короткий відео, в якому випадково показала округлі форми.

Ані Лорак – одна з найуспішніших артисток на пострадянському просторі. Співачкою захоплюються, її пісні співають мільйони, але найбільше шанувальники цікавляться особистим життям Лорак. Рік тому співачка розійшлася з офіційним чоловіком Муратом, з яким прожила більше 10 років. Однак артистка довго не страждала за колишнім. Вже давно подейкують, що Ані Лорак має нового обранця.

Лорак з новим обранцем Глібом
Лорак з новим обранцем Глібом

Ані Лорак стане мамою вдруге

Популярна артистка в цьому році вирішила відпочивати в Греції. З ким поїхала Лорак невідомо, але всі фото з відпочинку вона публікує в самоті. Так, в Instagram-stories співачка показувала місце свого відпочинку – розкішний басейн. Буквально на кілька секунд в кадрі з’явилася і сама співачка. Ані Лорак була в крихітному чорному купальнику, бейсболці і без макіяжу. Артистка завжди мала ідеальноу фізичну форму, а на відео чітко можна розглянути кругленький живіт.

Кадр з Instagram-stories Ані Лорак
Кадр з Instagram-stories Ані Лорак

 "" Відомо, що 41-річна Ані Лорак має романтичні відносини з 27-річним саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом. Можливо, пару вже можна привітати зі швидким збільшенням в сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.